search

Overblik/ Vi opdaterer løbende på, hvordan coronakrisen rammer medierne

Hvad betyder coronakrisen for medie- og kommunikationsbranchen? Her er et overblik

(Senest opdateret 30/3 klokken 16.44)

Coronakrisen har ramt medie- og kommunikationsbranchen. Har du også tabt overblikket?

Her kan du se, hvad Journalisten har skrevet om emnet. Men først lidt fakta:

Hvad betyder corona for vores arbejdspladser?

Stort set alle arbejdspladser i medie- og kommunikationsbranchen har opfordret medarbejderne til at arbejde hjemmefra, aflyst møder og droppet arrangementer. Det gælder også Dansk Journalistforbund. Men de fleste medier fortsætter med at udkomme, selv om det er på udfordrende vilkår.

Jeg er freelancer, og opgaverne er forsvundet. Hvad skal jeg gøre?

Dansk Journalistforbund har givet en række anbefalinger, som du kan læse i denne artikel, hvor du også kan læse om freelancerne Jørn Stjerneklar og Helle Maj, der måtte droppe en hel foredragsturné med kort varsel.

Hvor kritisk skal pressen gå til myndighederne?

Kommunikationsrådgiver Kresten Schultz Jørgensen roser statsminister Mette Frederiksen for pressemødet i går. ”Hun har vendt et land på ganske få timer,” siger han. Men politisk redaktør på Avisen Danmark Thomas Funding minder om, at pressen skal være mere end bare talerør for myndighederne. ”Vores rolle er også at kontrollere og gå kritisk til de beslutninger, der bliver truffet.”

Herunder kan du se alle de artikler, som Journalisten har skrevet om coronakrisen indtil nu. Vi opdaterer siden løbende:

Partier sparker kulturministerens bud på hjælpepakke til hjørne

Partier sparker kulturministerens bud på hjælpepakke til hjørne
Massiv kritik af kulturminister Joy Mogensen. Hendes udspil til en hjælpepakke til medierne er uambitiøst, mener flere partier. De kræver flere penge på bordet eller forhandlingerne rykket til andet ministerium.

Coronakrisen koster også på Benjamin Media - otte fyret

Coronakrisen koster også på Benjamin Media – otte fyret i dag
Benjamin Media har i dag eksekveret en fyringsrunde, der har betydet farvel til otte ansatte. Hverken ledelsen eller tillidsrepræsentant kan fortælle, hvor mange fyrede der er redaktionelle medarbejdere. ”Det er en rædselsfuld situation,” siger tillidsrepræsentant.

 

Altinget nedlægger 22 stillinger på grund af corona
I morgen tidlig gennemfører Altinget og Mandag Morgen en sparerunde. I alt skal koncernen skære 22 medarbejdere. Fyringer kan næppe undgås, siger tillidsmand.

Berlingske Media

”Den mest ubehagelige fyringsrunde, jeg har oplevet”
Weekendavisen og B.T. har begge fyret én og skåret på freelance. Weekendavisen lukker også to 24syv-podcasts. Sparerunden i Berlingske Media er slut.

 

Anders Krab

12 skal fyres i Berlingske Media mandag morgen
B.T. og Weekendavisen skal fyre én redaktionel medarbejder hver, mens Berlingske går fri. Berlingske Media har skåret antal fyringer fra 25 til 12.

 

Automatisk kladde 12

”Vi har brugt ekstremt få streger til at understøtte et vigtigt budskab”
Simpelt, rundt og menneskeligt. Det er nøgleordene for de ikoner, som E-types har designet til Sundhedsstyrelsens corona-råd. Ikonerne skulle kunne forstås uden ord.

 

Berlingske MediaBerlingske håber at undgå fyringer – B.T. skal sige farvel til tre
Fire har søgt frivillige fratrædelser på Berlingske, ingen på B.T. Berlingske-tillidsmand håber nu at undgå fyringer på avisen. Han opfordrer til at skære i ledelseslaget.

 

<span class="rodt"></span><span class="rodt">Kaos og nye idéer:</span> Vi sendte en fotograf med telelinse ud for at møde 13 kolleger i coronaland 11Kaos og nye idéer: Vi sendte en fotograf med telelinse ud for at møde 13 kolleger i coronaland
Coronakrisen har vendt op og ned på alles liv. Fotograf Sara Galbiati har på behørig afstand fotograferet 13 kollegers corona-kaotiske hverdag.

 

Så meget har corona-historierne fyldt i spalterne: ”Helt enestående” 1

Så meget har corona-historierne fyldt i spalterne: ”Helt enestående”
Medierne er enige om, at corona er danmarkshistorie, siger medieanalytiker, som har analyseret, hvor meget corona har fyldt i landsdækkende og regionale aviser og på deres digitale nyhedssites. Se tallene her.

 

DR laver hjælpepakke til freelancere
DR tilbyder at dække 75 procent af tabte indtægter for freelancere, som er ramt af coronakrisen. Pengene findes på kompetenceudvikling.

 

Automatisk kladde 11

Partier på stribe vil give økonomisk hjælpepakke til medierne
Regeringens støttepartier samt Venstre og Dansk Folkeparti ønsker en økonomisk hjælpepakke til særligt lokale og regionale medier, der bløder annonceindtægter på grund af coronakrisen. ”Det haster meget,” siger SF’s Jacob Mark.

 

JP/Politiken-direktør: Alt for tidligt at fyre som Berlingske

JP/Politiken-direktør: Alt for tidligt at fyre som Berlingske
Berlingskes fyringsrunde som følge af coronakrisen får ikke JP/Politikens Hus til at følge trop. ”For os er det alt for tidligt at gribe til så drastiske tiltag,” siger direktør Stig Kirk Ørskov.

 

Corona-krisen kan koste studerende et halvt års længere uddannelse

Corona-krisen kan koste studerende et halvt års længere uddannelse
Mange af de nuværende jorunalistpraktikanter risikerer på grund af coronakrisen at skulle have forlænget deres praktiktid for at få den godkendt. DMJX er i gang med at kortlægge problemets omfang.

 

Tine Johansen

”Tænk på dem, der sidder mutters alene derhjemme og bliver opsagt”
DJ-formand Tine Johansen mener, at det er ”meget hurtigt og meget voldsomt”, at Berlingske Media opsiger 25 medarbejdere allerede nu.

 

Krab

Krab: Derfor skal Berlingske Media fyre
”Vi reagerer ikke på det akutte annoncetab, vi reagerer på, at det har udløst en økonomisk recession,” siger koncernchef Anders Krab-Johansen. Berlingske Media nedlægger 25 stillinger.

 

Berlingske Media

Berlingske skal spare på grund af coronakrisen
Berlingske nedlægger 25 stillinger på grund af coronakrisen. ”Jeg synes, det er en urimeligt hård og hurtig reaktion fra ledelsens side,” siger tillidsmand.

 

<span class="rodt">Debat:</span> Åbn strejkekassen og giv selvstændige og freelancere fuld kompensation

Debat: Åbn strejkekassen og giv selvstændige og freelancere fuld kompensation
Formand Tine Johansen, resten af ledelsen og hovedbestyrelsen har en gylden mulighed for at vise, at solidariteten går begge veje i Dansk Journalistforbund, skriver freelancer Ib Keld Jensen.

 

Tillidsmand i DR vil hjælpe freelancerneDR forhandler om corona-hjælp til freelancere
DR kan være på vej med en aftale, som skal hjælpe freelancere – ligesom TV 2. ”Vi er klar til at lave den løsning, som er nødvendig,” siger tillidsmand.

 

Hjemmekontor 1

Vi bad jer vise jeres coronakontorer – her er nogle af dem
Pearl Jam og stærk kaffe ved køkkenbordet, pensum på en bænk i solen eller pendlerfri fra et hjørne i soveværelset. Sådan ser nogle af mediedanmarks coronaramte hjemmearbejdspladser ud.

 

Jysk-fynsk aftale om lønnedgang møder skepsis fra tillidsfolk

TV 2’s fastansatte holder hånden under freelancerne i april
En usædvanlig aftale på TV 2 sikrer alle mediehusets freelancere 80 procent af deres indtægt i april. De fastansatte betaler med en årlig fridag i det kommende år – resten af regningen tager TV 2.

 

Medierne har bragt over 164.000 historier om corona

Medierne har bragt over 164.000 historier om corona
Medierne har bragt fire gange så mange historier om corona-krisen, som de gjorde om folketingsvalget sidste år. ”Helt vanvittigt,” siger medieanalytiker.

 

<span class="rodt">Fotostuderende i coronakrise: </span>Svært at se forsvarlig løsning på afgangsprojekter

Fotostuderende i coronakrise: Bekymrede for, om de overhovedet kan gennemføre uddannelsen
Fotojournaliststuderende, der skal lave bacheloropgave fra 1. april, står med en gordisk knude: De skal fotografere mennesker, men undgå at møde kilder face-to-face. Uddannelseschef afviser at udsætte bacheloropgaverne.

 

Freelancer, ledig eller studerende? Sådan sikrer hjælpepakken dig
Freelancer, ledig eller studerende? Sådan sikrer hjælpepakken dig

Hvad gør du for at få tabet i din freelancebiks kompenseret – og hvordan er du stillet, hvis du mister dit studiejob pga. corona? Få svar på det og meget andet i DJ’s gennemgang af Folketingets hjælpepakke.
(20.03.2020, kl. 15:54)

 

Danske Medier i krise-appel: Flyt annoncekronerne til de pressede medierDanske Medier i krise-appel: Flyt annoncekronerne til de pressede medier
Corona-krisen presser den danske mediebranche hårdt på annonceindtægter. Derfor opfordrer Danske Medier nu annoncørerne til at flytte annoncekronerne fra udenlandske techgiganter til danske redigerede medier.
(20.03.2020, kl. 14:28)

 

Nu er jysk-fynsk lønnedgang en realitet – kun 10 procent har sagt nejNu er jysk-fynsk lønnedgang en realitet – kun 10 procent har sagt nej
1.119 ansatte i Jysk Fynske Medier har sagt ja til frivilligt at gå 10 procent ned i løn i april, maj og juni. Dermed er de ansatte sikret mod afskedigelser de kommende tre måneder.
(20.03.2020, kl. 12:50)

 

DM og DJ til praktikanter: Del dine bekymringer og pas på dig selv

DM og DJ til praktikanter: Fortæl dit praktiksted, hvordan du har det
Corona-udbruddet er en enorm omvæltning for hele mediebranchen. Derfor har Journalistens praktikant indsamlet råd om, hvordan man som praktikant får det bedste ud af situationen. ”Del dine bekymringer og pas for helvede på dig selv,” lyder opfordringen.

 

Hus Forbi er i massiv krise – nu træder læserne til med støtte

Hus Forbi er i massiv krise – nu træder læserne til med støtte
Salget af hjemløseavisen Hus Forbi er nærmest gået helt i stå. ”Det er en katastrofe,” siger redaktør. Men nu er hjælpen på vej. 14.000 danskere har hidtil støttet på MobilePay.

 

For travl til fuld åbenhed-strategi: ”Det passer mig rigtigt, rigtigt skidt”

For travl til fuld åbenhed-strategi: ”Det passer mig rigtigt, rigtigt skidt”
Sundhedsstyrelsens pressechef, Tina Gustavsen, startede som journalist på Radioavisen den dag, Scandinavian Star brændte, og hun sad på udlandsdesken under terrorangrebet i New York. ”Men det her er unikt den vildeste opgave, jeg har haft i mit liv som journalist,” siger hun.

 

xxxxx Jysk fynske med tine

DJ-formand jubler over hjælpepakke: Smukt at se folkestyret arbejde hurtigt
Dagens hjælpepakke til bl.a. selvstændige, freelancere og arbejdsløse ramt af coronakrisen får stor ros fra DJ-formand Tine Johansen. Men det er stadig uklart, om den hjælper alle freelancere.

 

Håb for digital panikdag – systemet brød ikke sammen i test

Håb for digital panikdag – systemet brød ikke sammen i test
Panikdagens digitale system blev testet i dag uden at bryde sammen. Praktikkoordinator tror, at næste panikdag kan afholdes digitalt, men han tør ikke garantere det endnu. ”Der er nogle enkelte fejl, som vi skal se på.”

 

Magtesløshed, tab og tom kalender: Mød fire corona-ramte freelancere

Magtesløshed, tab og tom kalender: Mød fire corona-ramte freelancere
Coronakrisen har ramt freelancernes økonomi med øjeblikkelig virkning. ”Jeg er nok allerede gået glip af over 100.000 kroner,” siger kommunikatør. Men det værste er uvisheden. ”Vi ved ikke, hvor længe det varer,” siger fotograf.

 

Lolland-Falsters Folketidende vil skære 10 procent i medarbejdernes løn 2Lolland-Falsters Folketidende vil skære 10 procent i medarbejdernes løn
Annonceindtægterne styrtdykker på grund af coronakrisen. Derfor skal der spares for eksempel på lønnen, mener Lolland-Falsters Folketidendes direktør. ”Vi forhandler ikke, før vi kender økonomien,” siger medarbejderrepræsentant.

 

DR forlangte at se alle kommuners beredskabsplaner inden for to dage - nu beklager DR
DR forlangte at se alle kommuners beredskabsplaner inden for to dage – nu beklager DR
DR bad om aktindsigt i alle beredskabsplaner hos alle 98 kommuner inden for en-to dage. Det er slet ikke realistisk at svare på lige nu, lyder kritikken fra borgmester i Kalundborg. DR-redaktør beklager.

 

Coronakrisen gør kommunikation mere afgørende end nogensinde før: ”Det er en blanding af meget stille og tomt og så virkelig travlt”
Coronakrisen: Der er behov for massiv kommunikation, hele tiden og på alle kanaler
Over hele landet arbejder kommunikationsansatte på højtryk for at få vigtige og præcise informationer ud til borgere og ansatte. Journalisten har talt med seks af dem, som lige nu løser kommunikationsopgaver, de aldrig havde drømt om at stå med

 

Anders Kjærulff har mistet 60.000 kroner på grund af corona - hilser hjælpepakke velkommenAnders Kjærulff har mistet 60.000 kroner på grund af corona
Dansk Journalistforbund advarer regeringen mod at overse nystartede selvstændige og freelancere i hjælpepakke. Selvstændig journalist Anders Kjærulff vil gerne selv gøre brug af hjælpepakken – hvis altså han er omfattet

 

Medie nægtet centrale oplysninger om Danmarks evne til at håndtere coronavirussetMedie nægtet centrale oplysninger om Danmarks evne til at håndtere coronavirusset
Det får skarp kritik af Ingeniøren, at mediet ikke kan få aktindsigt i, hvad regioners kapacitet er for coronasmittede. Mediejurister kritiserer regionernes begrundelse. På Ekstra Bladet er Poul Madsen meget kritisk. ”Det er helt galt.” Regionerne afventer klagebehandling

 

<span class="rodt"></span>Debat: Corona-krisen kan blive journalistikkens genfødsel 2Debat: Corona-krisen kan blive journalistikkens genfødsel
”Mere end nogensinde har vort fag chancen for at vise verden, kunderne og os selv, hvorfor kuraterede nyheder og ansvarlig journalistik ikke kan erstattes af sociale medier, hvor synspunkter og følelser iblandes fakta og rygter og spredes globalt som digitale halve vinde, som var det – ja – virus,” skriver Ulrik Haagerup

 

Hvordan endte Rasmus Paludan til pressemødet i Statsministeriet?Hvordan endte Rasmus Paludan til pressemødet i Statsministeriet?
Med et pressekort om halsen fik Rasmus Paludan i går adgang til statsministerens pressemøde om corona. ”Jeg tænkte: Begynder han nu at råbe op?” siger fotograf

 

JydskeVestkysten skrev artikel om voldsom hamstring. Men det var pure opspindJydskeVestkysten skrev artikel om voldsom hamstring. Men det var pure opspind
”Jeg kan godt forstå, folk er vrede og kritiserer os.” Sådan siger chefredaktør på JydskeVestkysten Mads Sandemann, der beklager publicering af forkert artikel om hamstring dybt

 

dronningens taleEkspert: Dronningen sponsorerer Mette Frederiksens budskaber med sin troværdighed
Det var et smart og bemærkelsesværdigt greb at lade dronningen holde en historisk corona-tale til Danmark tirsdag aften, siger eksperter. Formålet var at få regeringens og myndighedernes budskaber ud til hele befolkningen på tværs af samfundsskel

 

<span class="rodt">Brian Weichardt om uelegant optræden: </span>”Jeg kom til at lyde sur og aggressiv”Brian Weichardt om uelegant optræden: ”Jeg kom til at lyde sur og aggressiv”
Ekstra Bladets Brian Weichardt har fået kritik for sin optræden på mandagens corona-pressemøde med myndighederne. Fremover vil han spørge mere elegant og med lavere decibel

 

Nu skal DJ også have ny kommunikationschefCorona: Ansatte i film- og tv-branchen kan sendes hjem uden løn
DJ og Producentforeningen har indgået en aftale, der gør det muligt at hjemsende ansatte i film- og tv-branchen uden løn i fem dage

 

Coronakrisen betyder et brat fald i annonceindtægterneCoronakrisen betyder et brat fald i annonceindtægterne
TV 2, Egmont og Jysk Fynske Medier forventer et stor dyk i annonceindtægterne. For en række brancher giver det ikke mening at annoncere nu, lyder vurdering

 

Corona, handelskrig og protester: Kina topper dagsordenen, men Philip Khokhar har landet for sig selv
For få år siden havde flere danske medier fastansatte korrespondenter bosat i Kina. Nu er DR’s Philip Khokhar den eneste tilbage. Forklaringerne fra medierne er mange. ”Men ingen af dem er rigtig gode,” lyder kritikken

 

Lokalredaktør til medierne: Vi skal være aktivister i corona-krisenLokalredaktør til medierne: Vi skal være aktivister i corona-krisen
“Man bliver ikke et underlødigt medie af at hjælpe til,” siger lokalredaktør Jesper Gisli. Alle hans københavnske lokalaviser vil bruge journalistikken til at hjælpe de lokale butikker

 

<span class="rodt">Overblik/</span> Sådan har corona-krisen ramt medierne 2DJ-formand undrer sig over jysk-fynsk aftale om lønnedgang
Forbundet blev ikke involveret, da tillidsfolkene i Jysk Fynske Medier foreslog, at medarbejderne skal gå 10 procent ned i løn. ”Det er ikke en løsning, jeg ville have anbefalet,” siger Tine Johansen

 

Sådan rammer massefyringen på Jysk Fynske MedierMedarbejderne i Jysk Fynske Medier går frivilligt ned i løn
Coronakrisen kommer til at koste Jysk Fynske Medier 100 millioner kroner. Derfor tilbyder medarbejderne at gå 10 procent ned i løn

 

<span class="rodt">Loud-direktør om unge natradioværter:</span> Det er ikke journalistisk arbejdede 2Corona: Loud går i luften med nødsendeplan
Trods coronakrisen forventer den nye radiokanal Loud at gå i luften 1. april som planlagt. Men det bliver med en nødsendeplan med flere genudsendelser og mindre luksus i lydbilledet. ”Der er masser af ting, vi ikke kan teste og prøve af nu,” siger direktør

 

Corona tager kvælertag på tv-branchenCorona tager kvælertag på tv-branchen
Risikoen for smittefaren sætter en brat stopper for tv-produktionsselskabernes arbejde. ”Vi har 10-12 produktioner lige nu, og de er stort set alle sammen berørt,” siger produktionsleder

 

”Jeg tænkte, dette er danmarkshistorie – og danmarkshistorien skal fotograferes””Jeg tænkte, dette er danmarkshistorie – og danmarkshistorien skal fotograferes”
Fotograf Ólafur Steinar Rye Gestsson måtte ikke være i Folketingssalen på grund af smittefare. Alligevel lykkedes det ham at knipse dette historiske øjeblik

 

Kommunikationskonsulent hængt ud med navn og foto af TV 2 BornholmKommunikationskonsulent hængt ud med navn og foto af TV 2 Bornholm
Bornholms Kommune overvejer at klage til Pressenævnet, efter at TV 2 Bornholm på både tv og Facebook uden forelæggelse beskyldte en navngiven kommunikationskonsulent for at forhindre kilder i at udtale sig om corona. ”Vi beskriver bare det forløb, vi har haft,” siger tv-direktør

 

DR: "Vi er i en situation, vi aldrig har været i før"DR: ”Vi er i en situation, vi aldrig har været i før”
DR har fået kritik for at lægge P4 og P1 sammen under coronakrisen. Nyhedsdirektør erkender, at der var ”lidt for meget musik” i morges. ”Vi eksperimenterer, mens vi kører”

 

Pressen udelukket fra byret - i én dagCorona: Pressen kortvarigt udelukket fra byret
Torsdag formiddag kunne pressen ikke overvære et retsmøde i Hillerød Ret på grund af corona. Senere samme dag blev dørene åbnet igen

 

<span class="rodt">Overblik/</span> Sådan har corona-krisen ramt medierneDebat: Corona-krisen gør medierne vigtigere end nogensinde
Corona ligner den perfekte historie for sensationslystne journalister. Men den bliver svær at dække, og medierne har et ansvar for, hvordan krisen ender, skriver Susanne Sayers

 

Brugerne strømmer til nyheder om corona

Brugerne elsker nyheder om corona
Trafiktallene på dr.dk er helt enormt høje på grund af det aktuelle coronaudbrud. Også live-sendingen af pressemødet fra Statsministeriet på DR1, TV 2 og TV 2 News trak usædvanligt mange seere i går

 

AJKS:AJKS jubler over redningspakke til ledige
Regeringen har indført en redningspakke for arbejdsløse. ”Vi er meget glade,” siger direktør for a-kassen AJKS. Men de selvstændige er stadig i klemme

 

<span class="rodt">Påmindelse til corona-pressen: </span>Husk at gå kritisk til myndighedernePåmindelse til corona-pressen: Husk at gå kritisk til myndighederne
Politisk redaktør på Avisen Danmark minder om, at pressen skal være mere end bare talerør for myndighederne. ”Vores rolle er også at kontrollere og gå kritisk til de beslutninger, der bliver truffet.” Men i praksis kan det være svært, fortæller journalist

 

Corona: Freelancere må aflyse foredragsturné 1Corona: Freelancere må aflyse foredragsturné
”Det var nok en af de værste dage, vi har haft som freelancere,” siger Jørn Stjerneklar, der sammen med Helle Maj i sidste øjeblik måtte aflyse syv foredrag. DJ råder freelancere til at holde kunderne fast på, at aftaler er bindende

 

Corona pressemødeMette Frederiksen har bevist, at pressemøder fortjener et comeback
Mette Frederiksen sejrede med pressemødet i aftes. ”Hun har vendt et land på ganske få timer,” vurderer kommunikationsrådgiver. Pressemøder har en ceremoniel alvor, som digital kommunikation ikke har

 

Gammel StrandOK-aftale for 2.000 journalister forsinket af corona
DMA-forhandlingerne – som handler om 2.000 journalisters vilkår – skulle være afsluttet i dag. Men på grund af corona er de forsinket. Hele medie- og kommunikationsdanmark er ramt

 

Politikere bakker om om hjælpepakke til ledigePolitikere bakker op om corona-hjælp til ledige
DF og Enhedslisten synes, ledige og lønmodtagere skal have en hjælpepakke til at komme igennem coronakrisen

 

Linda Garlov”Vi har brug for en corona-hjælpepakke til de arbejdsløse”
Der bliver mange flere ledige, og det er rigtig svært at finde job på grund af corona, fortæller a-kasse-direktør

 

Derfor fjernede JP indlæg, som sammenlignede corona og indvandringDerfor fjernede JP indlæg, som sammenlignede corona og indvandring
JP fjernede et indlæg, hvor Mikael Jalving sammenlignede corona og indvandring – på grund af en faktuel fejl. Jalving beklager fejlen, men står ved indlægget. Nu har JP publiceret det igen

 

Allan Boye ThulstrupGallafest og prisuddeling aflyst på grund af corona
De midt- og vestjyske kolleger aflyser den årlige prisfest. ”Hvis alle skal sendes i hjemmekarantæne, så har vi handlingslammet rigtig mange arbejdspladser, som er vigtige for offentligheden,” siger kredsformand

 

Aflyser generalforsamling på grund af coronaAflyser generalforsamling på grund af corona
Tirsdag skulle DJ’s største kreds have holdt generalforsamling, men den er nu udskudt på ubestemt tid på grund af corona. Det er første generalforsamling, der er udskudt på grund af corona

 

Coronasmittet TV2 News-redaktør: "Dækningen har været massiv"Coronasmittet TV2 News-redaktør: ”Dækningen har været massiv”
Redaktør på TV 2 News Jakob Tage Ramlyng har været hovedperson i mediernes dækning af coronavirussens ankomst til Danmark. Det har været en god oplevelse, men der var også forkerte informationer, som aldrig blev rettet. ”Det var lidt skræmmende,” siger han

 

<span class="rodt"></span>Karantæneramt TV 2-ansat: ”Det er så uvirkeligt”Ansat inde fra det coronaramte TV 2: ”Nogle er kede af det, nogle er vrede, nogle er paf”
16 ansatte er indtil videre blevet sendt hjem og i karantæne fra TV 2, efter at en kollega har fået konstateret coronavirus. ”Det er hårdt for alle,” siger tillidsrepræsentant Lennart Sten. Nyhedsdirektør fastslår, at risikoen for smitte er ”lille”

 

13 ansatte er sendt hjem i karantæne på TV 2 - her er status på CoronaudbruddetCorona på TV 2: 16 ansatte er sendt hjem i karantæne – her er status
Flere medarbejdere er blevet sendt hjem fra TV 2 og i karantæne, efter at de har haft kontakt med smittet kollega. Men ”risikoen for smitte er lav”, siger nyhedsdirektør Mikkel Hertz

 

Coronavirus har ramt TV 2-medarbejder - mødte "kortvarigt" op på arbejdeCoronavirus har ramt TV 2-medarbejder – mødte ”kortvarigt” op på arbejde
Den første dansker er testet positiv for coronavirus. Der er tale om en medarbejder på TV 2. ”Vi er selvfølgelig dybt rystede,” skriver han selv på Facebook ifølge TV 2. Styrelsen for Patientsikkerhed besøger TV 2 klokken 10

Kommentarer
1
rikke jakobsen
12.03.20 15:58
Det er vigtigt at journalisterne optræder kritisk i forhold til myndighedernes udførelse af den nye lovgivning - solnedgang eller ej.
Anmeldelser af personer på kryds og tværs uden grund eksempelvis.
Fremhævet af Journalisten

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen