Glædelig jul: 10.000 kroner til alle medarbejdere på TV 2

Julebonus udløser jubel på TV 2, hvor medarbejdere belønnes for fornem indsats i et hårdt år med både corona og MeToo

I dag var der jubelråb blandt medarbejdere på TV 2. Til det digitale medarbejdermøde lød beskeden, at alle ansatte – også freelancerne – på TV 2 kunne se frem til en julebonus på 10.000 kroner.

”Det er bestemt ikke noget, vi plejer at gøre. Men i år har været et fuldstændigt ekstraordinært år, der har krævet noget, som ikke var normalt,” siger Anne Engdal Stig Christensen, administrerende direktør i TV 2.

Ifølge Anne Engdal Stig Christensen startede foråret på TV 2 med en del bekymring omkring økonomien.

”I foråret kunne vi se, at vores omsætning gik ned. Men her i efteråret har det løftet sig betragteligt. Vi kunne reelt ikke uddele en bonus, hvis vores økonomi var dårlig,” siger hun.

Roser medarbejderne
Og når TV 2 har valgt at være så generøs over for sine medarbejdere i år, så skyldes det ifølge Anne Engdal Stig Christensen primært to ting – corona og MeToo.

”Medarbejderne på TV 2 har klaret sig fuldstændigt fantastisk igennem corona. Vi var jo en af de første til at blive ramt og har haft rigtig mange hjemsendte medarbejdere i snart et år nu,” siger hun.

Til trods for det har kanalen haft et meget flot år med seerfremgang og et kontinuerligt tryk på nyhedsredaktionerne.

”Vores medarbejdere har simpelthen leveret så flot til trods for afstanden og alle restriktionerne. Jeg synes simpelthen, det er fantastisk, at de har løbet så hurtigt hele året på trods af forholdene.”

Men det er ikke den eneste årsag til årets ekstraordinære julegave. Også MeToo har fyldt meget i overvejelserne.

”Vi har haft et efterår, hvor MeToo har fyldt rigtig meget på TV 2. Vi har skullet kigge på hinanden på en anden måde. Og det har vi også været i stand til at tackle godt,” siger Anne Engdal Stig Christensen.

Også praktikanterne kan tage del i glæden på samme vilkår som de fastansatte og freelancerne.

”Praktikanterne på TV 2 har haft nogle særlige og besværlige vilkår i forbindelse med corona. Så derfor synes vi også, at de skulle honoreres,” siger Anne Engdal Stig Christensen.

0 Kommentarer

Læs også

<span class=Nu står seks kvinder frem: Sexismen på TV 2 har dybe rødder">

Nu står seks kvinder frem: Sexismen på TV 2 har dybe rødder

23. NOVEMBER 2020
<span class=Karantæneramt TV 2-ansat: ”Det er så uvirkeligt”">

Ansat inde fra det coronaramte TV 2: ”Nogle er kede af det, nogle er vrede, nogle er paf”

27. FEBRUAR 2020