TV2 vil coronateste alle medarbejdere

Fremover vil TV2 etablere teststationer ved indgangen i både Odense og København.

Fra i morgen vil alle medarbejdere på TV 2 blive tilbudt en coronatest ved indgangen, hver gang de møder op på arbejde.

Baggrunden er, at TV 2 hen over weekenden har registreret en stigning i antal medarbejdere, der er blevet smittet med corona. Det fortæller nyhedschef Jacob Kwon.

”Så vidt vi ved, er ingen blevet smittet på arbejdspladsen. Men lige som i resten af samfundet har der været en stigning i antal smittede blandt vores ansatte,” siger han.

Derfor har TV 2 lavet en aftale med en privat udbyder om at etablere et testcenter ved indgangen i både Odense og København.

Det lyder lidt dyrt?

”Ja. Men det er en udgift, som vi synes er godt givet ud for at skabe noget tryghed blandt vores medarbejdere. De er ikke tvunget til at lade sig teste. Men det er et tilbud, som jeg tror, rigtig mange vil gøre brug af.”

Langt de fleste medarbejdere på TV2 er hjemsendt. Men ifølge Jacob Kwon er der tale om gruppe på omkring hundrede medarbejdere, primært fra nyhedsredaktionen, der stadig skal møde ind på arbejde hver dag. Og hos dem er tilbuddet ifølge Jacob Kwon blevet godt modtaget.

”Langt de fleste har modtaget det rigtig, rigtig godt. Der er mange, som har kvitteret for, at TV 2 ønsker at gøre noget for, at de føler sig trygge,” siger han.

0 Kommentarer

Læs også

Glædelig jul: 10.000 kroner til alle medarbejdere på TV2

Glædelig jul: 10.000 kroner til alle medarbejdere på TV 2

10. DECEMBER 2020

Freelancer på TV2 om julebonus på 10.000: ”Det betyder, at man er inkluderet i familien”

14. DECEMBER 2020