Freelancer på TV2 om julebonus på 10.000: ”Det betyder, at man er inkluderet i familien”

Det er ikke kun fastansatte på TV2, der i år kan se frem til en julebonus på 10.000 kroner. Også midlertidigt ansatte, elever, praktikanter og freelancere får del i festen.

I år kan alle medarbejdere på TV2 se frem til en julebonus på 10.000 kroner i år. Det gælder både de fastansatte, men også elever, praktikanter, midlertidigt ansatte og freelancere.

Og det glæder Veronica Snerle Holsting, der er fast freelancer på TV News.

”Det betyder, at man er inkluderet i familien,” siger hun.

For hende og mange andre freelancere har 2020 været et usikkert år.

”Det har været svært at vide, hvordan fremtiden så ud. Mange har jo været hjemsendt uden at vide, hvad de skal stille op,” siger hun.

Derfor betyder det meget, at TV2 har valgt at stille freelancerne på lige fod med de fastansatte.

“Vi er en kæmpe skare på flere hundrede freelancere på TV2. Og det er virkelig fint af TV2 at anerkende, at vi er en vigtig arbejdsgruppe. Og at vi også bliver belønnet med en bonus,” siger hun.

”Det gør også, at man får lyst til at støtte ekstra op om sin arbejdsplads.”

Har holdt hånden under freelancerne

Også Lennart Sten, der er hovedtillidsmand på TV2, er begejstret over det økonomiske skulderklap til freelancerne i år.

”Det giver en lidt dybere glæde og anerkendelse af, at det har været et benhårdt år, også for freelancere. De er blevet brugt i front. De har taget ekstravagter, når andre har været hjemsendt. Og de har pisket rundt ude i corona-Danmark,” siger han.

I april måned gik de fastansatte på TV2 med til at afgive en fridag, for at sikre freelancerne 80 procent af deres normale indkomst.

Lidt senere samme måned blev 128 freelancere og fastansatte, især fra Sporten, sendt hjem i 3 måneder. Også her var de fastansatte igen med til at holde hånden under freelancerne. I samarbejde med TV2 var de med til at afgive midler til uddannelse og uddannelsesdage for at garantere lønnen til de hjemsendte medarbejdere.

”De uddannelsesdage og midler er senere kommet tilbage, fordi TV 2 kom gennem forårets økonomiske stormvejr og begyndte at tjene penge igen.”

”Fridagen fra april er aldrig kommet tilbage. Nu er det blevet til en bonus for alle på TV 2, og det kan vi sagtens leve med,” siger Lennart Sten, som ser bonussen som direktionens måde at anerkende den solidaritet, som medarbejderne udviste hinanden i foråret.

 

0 Kommentarer

Læs også

Glædelig jul: 10.000 kroner til alle medarbejdere på TV2

Glædelig jul: 10.000 kroner til alle medarbejdere på TV 2

10. DECEMBER 2020
TV 2

Her er aftalen på TV 2: 120 sendes hjem med løn

15. APRIL 2020