To smittet med corona på Berlingske – alle medarbejdere sendt hjem

Alle ansatte på Berlingske skal arbejde hjemme, efter at to medarbejdere i går aftes blev konstateret smittet med Covid-19

Tirsdag fik to medarbejdere på Berlingske konstateret Covid-19. I dag onsdag er meldingen til samtlige medarbejdere på avisen, at de skal arbejde hjemme, forklarer chefredaktør Tom Jensen.

”Det er af ren forsigtighed, at vi sender medarbejderne hjem. Vi håber at få en hurtig afklaring om, hvem medarbejderne har været i kontakt med, så vi kan komme tilbage på arbejde igen,” siger han.

Tom Jensen mener ikke, smitten er et udtryk for, at Berlingske har været for uforsigtig med at forhindre spredning af smitte.

”På tværs af koncernen har 25 procent af medarbejderne den seneste tid arbejdet hjemme, så vi kunne holde afstand. Men man kan aldrig gardere sig,” siger Tom Jensen.

Han tror ikke, at læserne vil bemærke nogen forskel.

”Vi arbejdede også hjemme i foråret, og det kan vi sagtens klare.”

Den første smittede danske var Jakob Tage Ramlyng fra TV 2, som i slutningen af februar havde været på ferie i Østrig. Dengang blev 16 medarbejdere sendt i karantæne fra TV 2 efter at have været i kontakt med Jakob Tage Ramlyng.

 

0 Kommentarer

Læs også

TV 2

Coronavirus har ramt TV 2-medarbejder – mødte ”kortvarigt” op på arbejde

27. FEBRUAR 2020
13 ansatte er sendt hjem i karantæne på TV 2 - her er status på Coronaudbruddet

Corona på TV 2: 16 ansatte er sendt hjem i karantæne – her er status

27. FEBRUAR 2020