search

To smittet med corona på Berlingske – alle medarbejdere sendt hjem

Alle ansatte på Berlingske skal arbejde hjemme, efter at to medarbejdere i går aftes blev konstateret smittet med Covid-19

Tirsdag fik to medarbejdere på Berlingske konstateret Covid-19. I dag onsdag er meldingen til samtlige medarbejdere på avisen, at de skal arbejde hjemme, forklarer chefredaktør Tom Jensen.

”Det er af ren forsigtighed, at vi sender medarbejderne hjem. Vi håber at få en hurtig afklaring om, hvem medarbejderne har været i kontakt med, så vi kan komme tilbage på arbejde igen,” siger han.

Tom Jensen mener ikke, smitten er et udtryk for, at Berlingske har været for uforsigtig med at forhindre spredning af smitte.

”På tværs af koncernen har 25 procent af medarbejderne den seneste tid arbejdet hjemme, så vi kunne holde afstand. Men man kan aldrig gardere sig,” siger Tom Jensen.

Han tror ikke, at læserne vil bemærke nogen forskel.

”Vi arbejdede også hjemme i foråret, og det kan vi sagtens klare.”

Den første smittede danske var Jakob Tage Ramlyng fra TV 2, som i slutningen af februar havde været på ferie i Østrig. Dengang blev 16 medarbejdere sendt i karantæne fra TV 2 efter at have været i kontakt med Jakob Tage Ramlyng.

 

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen