Ny TV 2-direktør: Vi skal vokse på streaming

Streamingkanalen TV 2 Play skal være ”TV 2’s nye hoveddør til danskerne”, siger Anne Engdal Stig Christensen, TV 2’s nye direktør. ”Vi skal være hurtige for at skubbe på for at bevare vores position i markedet,” siger hun

Det vil kræve hårdt arbejde at forsvare TV 2’s nuværende position på det danske tv-marked. Et af midlerne er at få flere seere til at abonnere på streamingtjenesten TV 2 Play.

Det siger Anne Engdal Stig Christensen, som i dag blev præsenteret som TV 2’s kommende administrerende direktør. Hun efterfølger Merete Eldrup, der har siddet på posten i 11 år.

”Vi er omgivet af en verden i forandring på mediemarkedet, og hvor der er kommet nye forbrugsmønstre. Vi skal være hurtige for at skubbe på for at bevare vores position i markedet,” siger Anne Engdal Stig Christensen.

Den nye hoveddør

Hun ønsker at gøre TV 2 Play til ”TV 2’s nye hoveddør til danskerne”.

”Vi har en fin og fantastisk hoveddør med vores hovedkanal. Og den kontaktflade kan vi kun bevare, hvis TV 2 Play følger med den udvikling, hvor danskerne streamer mere,” siger hun.

Hvad vil du gerne måles på efter et år i direktørstolen?

”Jeg vil måles på, at TV 2 Play vækster sin abonnementsbase – og at vi stadig leverer kvalitetsindhold til danskerne,” forklarer hun.

Medarbejdernes tilfredshed

TV 2 må dig ikke glemme de seere, der foretrækker flow-tv.

”Vi skal have sunde tv-kanaler for den del af befolkningen, der ønsker at modtage vores indhold på den måde,” siger Anne Engdal Stig Christensen.

Internt er det hendes ambition at fastholde medarbejdernes tilfredshed.

”Så vi skal fortsat være en arbejdsplads, hvor medarbejderne kan tage ansvar og udvikle sig,” siger hun.

TV 2’s dna

Da Journalisten i januar gav et bud på oplagte kandidater til jobbet, blev Anne Engdal Stig Christensen præsenteret som det sikre valg – ”en yngre udgave af Eldrup”.

”Hun har TV 2’s dna i hver en fiber af kroppen. Hun er vellidt og skarp,” var skudsmålet.

”Internt er hun populær. Folk er glade for hende. Hun arbejder meget,” lød sammenfatningen.

Til gengæld manglede Anne Engdal Stig Christensen et netværk blandt politikerne på Christiansborg, lød vurderingen dengang.

Politikere og lobbyisme

Anne Engdal Stig Christensen siger, at det hidtil ikke har været en naturlig del af hendes job at omgås politikere.

”Men jeg kan godt lide af tale med mennesker, og politikere er jo mennesker med markante meninger. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i det, så vi kan skabe de bedst mulige forhold for TV 2.”

Anne Engdal Stig Christensen var ansat på TV 2 fra 1994-2007. Efter nogle år som programdirektør hos SBS TV og planchef hos DR, vendte hun i 2013 tilbage til TV 2 som programdirektør. Hun har siden 2015 været indholdsdirektør.

0 Kommentarer

data_usage
chevron_left
chevron_right