Thomas Funding bliver chef for TV 2 Nyhederne i Odense

37-årige Thomas Funding kommer fra en stilling som politisk redaktør på Avisen Danmark

Thomas Funding bliver chef for TV 2 Nyhederne i Odense og medlem af TV 2 Nyhedernes chefredaktion.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Den nye chef, der starter i begyndelsen af maj, kommer fra en stilling som politisk redaktør for Avisen Danmark og kommer til at overtage i Odense, i forbindelse med at nyhedschef Jacob Kwon bliver rykket til København.

Ifølge Thomas Funding bliver det som at komme hjem, når han rykker ind i chefstillingen på Kvægtorvet i Odense, hvor han var i sin tid var i praktik og blev ansat som nyuddannet journalist.

“Det bliver som at komme hjem, og jeg glæder mig, for Kvægtorvet, stedets særlige ånd og de mange dygtige medarbejdere betyder rigtigt meget for mig,” siger han i pressemeddelelsen.

“Det er herfra – og i godt samarbejde med TV 2 Regionerne – vi skal sikre endnu mere vedkommende journalistik fra alle egne i Danmark,” tilføjer han.

TV 2 har netop gennemført en rokade i toppen af TV 2 Nyhederne. Den betyder, at Ulla Pors er blevet nyhedsdirektør, og at nyhedschef Jacob Kwon rykker til København, hvor han skal fokusere på at flytte TV 2 Nyhederne mod streamingplatformen TV 2 Play.

Tidligere nyhedsdirektør Mikkel Hertz er ikke længere en del af ledelsen og bliver Europa-korrespondent med base i Berlin.

Der er endnu ikke fundet en ny chef for TV 2 News og Events, som Ulla Pors har haft, indtil hun blev udnævnt som nyhedsdirektør.

 

 

 

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage
chevron_left
chevron_right