Ask Rostrup ny chef for TV 2 News: ”Det perfekte match”

TV 2 News får til april ny chefredaktør og kanalchef. Det bliver tv-vært Ask Rostrup, der kommer til TV 2 efter 14 år i DR

Ask Rostrup er udpeget som ny chefredaktør og kanalchef for TV 2 News. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Ask Rostrup kommer til TV 2 efter 14 år i DR, hvor han har været politisk redaktør og leder af DR’s Christiansborg-redaktion samt været vært på TV Avisen, ’Langt fra Borgen’ og en række valgprogrammer.

Ask Rostrup glæder sig ifølge pressemeddelelsen til at stå i spidsen for, hvad han betegner som ”landets førende nyhedsmuskel” og TV 2 News’ ”næsten frygtindgydende, kompetente hold af tv-folk”.

”Nyhedsjournalistik har været omdrejningspunktet i hele mit virke som journalist de seneste 30 år. Alt, hvad jeg har lavet, har drejet sig om at opdyrke og formidle nyhedshistorier, om at klæde os alle på til at deltage bedst muligt i samfundet og i demokratiet. Det er det, jeg altid har brændt for – og derfor er TV 2 News for mig det perfekte match,” udtaler han.

Også Ulla Pors, TV 2’s nyudnævnte nyhedsdirektør, ser frem til, at Ask Rostrup 1. april sætter sig i chefredaktørstolen.

”Ask er en erfaren, respekteret og knusende dygtig journalist og leder, som vi får glæde af her på TV 2,” udtaler hun.

0 Kommentarer