search

Mandag Morgen får ny chefredaktør – Lisbeth Knudsen stopper på posten

Tanja Nyrup Madsen bliver ny chefredaktør på Ugebrevet Mandag Morgen. Lisbeth Knudsen, der hidtil har været tværgående chefredaktør for Mandag Morgen og Altinget, bliver fremover strategidirektør og skribent

Fra 1. februar er Tanja Nyrup Madsen ny chefredaktør på Ugebrevet Mandag Morgen. Det oplyser Alrow Media, der er det nye navn for Altinget-koncernen, i en pressemeddelelse.

Tanja Nyrup Madsen har siden 2018 været redaktionschef på Mandag Morgen og har en fortid på blandt andet TV 2, A4 og DR, hvor hun har været erhvervsredaktør, redaktionschef for ’P1 Morgen’ og redaktør på et europæisk graveprojekt om svindel med udbytteskat.

Som chefredaktør kommer hun til at danne par med Jakob Nielsen i den redaktionelle ledelse af Altinget-koncernen. Jakob Nielsen fortsætter som chefredaktør for Altinget og som ansvarshavende for hele koncernen.

Lisbeth Knudsen, der hidtil har været tværgående chefredaktør, skal i stedet være strategidirektør. Hun vil også fortsat optræde som skribent i koncernens medier.

Tanja Nyrup Madsens opgave som chefredaktør bliver at sætte mere tryk på en digital offensiv på det 30 år gamle ugebrev, oplyser koncernen.

”Vi vil sikre, at næste generation af ledere også føler sig hjemme hos os, og derfor sætter vi nu endnu mere fart på en digital og brugerfokuseret strategi,” udtaler Tanja Nyrup Madsen og lover journalistik, hvor viden og nuancer er vigtigere end holdninger og løsninger vigtigere end konflikter.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen