Altinget lancerer nyt nichemedie om erhvervspolitik

Erhverv er mere end børsen, business og finans. Erhverv er politik, lyder tanken bag det nye nichemedie

Altinget lancerer et nyt nichemedie, der skal følge udviklingen i dansk erhvervspolitik og politiske beslutninger fra Christiansborg og EU, som påvirker virksomheder.

Det skriver Altinget i en pressemeddelelse.

Altinget Erhverv, som det nye nichemedie hedder, går i luften den 20. januar 2021. Tanken bag det er, at erhverv er mere end børsen, business og finans, men også politik.

”Der findes en række stærke erhvervsmedier i Danmark, men ikke et, der fokuserer benhårdt på erhvervspolitikken og dermed hele den politiske proces fra udspil til høringsfase og forlig,” siger Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, i pressemeddelelsen.

“Vi kommer ikke til at give læseren seneste nyt om aktiekurser eller kvartalsregnskaber. I stedet holder vi erhvervslivet ajour på den politik, der påvirker deres rammevilkår,” tilføjer han.

Det bliver ikke en stille periode for dansk erhvervsliv, som det nye nichemedie skal opstå i.

”2021 kan blive endnu et vildt år for erhvervslivet. Året er begyndt med en hård nedlukning af samfundet. Og mange virksomheder er fortsat afhængige af hjælpepakker. Derudover kan nævnes Brexit, og arbejdet med grøn omstilling, hvor erhvervslivet på mange måder løber foran de politiske beslutninger”, siger Jakob Nielsen i pressemeddelelsen.

Christoffer Lund-Hansen bliver redaktør på Altinget Erhverv. Han har tidligere skrevet for Børsen og har senest været erhvervsredaktør på Computerworld.

0 Kommentarer