search

Politiken har haft fem personalesager om krænkende adfærd

”Billedet af, at praktikanter og løst tilknyttede er særligt udsatte, må man desværre også sige gør sig gældende her,” siger chefredaktør Christian Jensen

Der er blevet behandlet fem personalesager, der har udløst sanktioner om krænkende adfærd på Politiken.

Det oplyser ansvarshavende chefredaktør Christian Jensen til Mediawatch.

”Vi har haft en håndfuld personalesager hen over efteråret, der har resulteret i disciplinære sanktioner,” siger Christian Jensen til Mediawatch.

Der har primært været tale om advarsler, og der er ikke nogen medarbejdere, der er blevet afskediget.

Ledelsen på Politiken har gennemført samtaler med mere end 50 kvinder, der enten arbejder eller har arbejdet for avisen. Blandt andet er der blevet gennemført samtaler med de kvinder, der skrev under på støttebrevet til tv-værten Sofie Linde i efteråret.

De to chefredaktører på Politiken, Christian Jensen og Anne Mette Svane, inviterede de pågældende til en samtale for at kunne danne sig et billede af problemerne på Politiken.

Christian Jensen uddyber til Mediawatch, at der tegner sig et billede af, at den grænseoverskridende adfærd koncentrerer sig om virksomhedens festkultur.

”Billedet af, at praktikanter og løst tilknyttede er særligt udsatte, må man desværre også sige gøre sig gældende her. Det gør bare problemet mere alarmerende og giver mere grund til at få gjort op med den usunde del af vores kultur,” siger Christian Jensen til Mediawatch.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen