Journalistens anmeldere i gavehumør – 19 ud af 20 stjerner

Journalistens anmeldere er begejstrede – måske nærmest i sprogligt gavehumør. ”Blændende skønhed”, ”grundig og nyttig introduktion” og ”finurligt tournerede indfald” er nogle af roserne i fire anmeldelser, der tilsammen høster 19 ud af 20 mulige stjerner

I næste nummer af Journalisten, der udkommer søndag, kan du læse fire anmeldelser, der når usædvanligt højt på skalaen hos kritikerne. Tre bøger scorer topkarakter, og en enkelt er kun en stjerne fra.

Allerede nu kan du læse anmeldelserne her på siden.

Her er nogle korte appetitvækkere:

”Masser af blod og drama, men Helle Maj formår at holde en fin sproglig balance, så man næsten kan holde ud at læse om det,” skriver Anne Lea Landsted om bogen 'Tækkemanden'.

”Bogværket 'We are indestructible' brænder sig fast i erindringen via såvel blændende skønhed som ødelæggende slag i mellemgulvet,” skriver Julie Asmussen. 

Det kan virke overvældende at skulle forholde sig til og endda bedrive sober journalistik om alle de nye, digitale redskaber. Med ’Eksponeret’ lykkes det at give en grundig og nyttig introduktion tilpasset dansk virkelighed og forvaltning,” skriver Brigitte Alfter.

”Biografiens forfatter er kendt som dansk presses walking Wikipedia. Den får heller ikke for lidt med tidsbilledskabende hvem/hvad/hvor-stof og finurligt tournerede indfald,” skriver Johs Lynge, som anmelder 'Thomas Winding. En stemme i tiden'.

1 Kommentar

Jan Hillers
29. NOVEMBER 2018
Hvordan finder I frem til
Hvordan finder I frem til ,hvem der skal anmelde hvilke bøger i Journalisten. Jeg har i flere år forsøgt, om jeg kunne gennemskue det, men uden at kunne finde ud af det.