Danske Bank frygter hvidvask i massageannoncer hos Ekstra Bladet

Danske Bank har droppet stor aftale med JP/Politikens Hus, da banken frygter hvidvask i intimmassageannoncer bragt af mediehuset, skriver Berlingske. JP/Politikens direktør: ”Vi ønsker alt håndteret snorlige og har intet at skjule”

Danske Bank frygter, at de intimmassageannoncer, der bliver bragt af Ekstra Bladet, kan være betalt med penge, der stammer fra hvidvask. Det skriver Berlingske.

Derfor har Danske Bank meddelt JP/Politikens Hus, der ejer Ekstra Bladet, at mediehuset skal finde en anden bank til at stå for den del af sin forretning, der håndterer intimmassageannoncerne. Banken mener ikke, at det lever op til bankens nye retningslinjer efter hvidvaskskandalen, som Berlingske har afdækket.

Over for Berlingske bekræfter adm. direktør i JP/Politikens Hus, Stig Ørskov, at mediehuset har fundet en ny bank til at håndtere den del af forretningen.

”I tæt samarbejde med vores banker er vi konstant opmærksomme på at håndtere betalinger korrekt og efter loven. Vi ønsker alt håndteret snorlige og har intet at skjule, men det er nu alligevel besynderligt, at pressen har fået adgang til oplysninger fra et af vores interne møder med Danske Bank,” siger Stig Ørskov.

Debat om massageannoncer

Ekstra Bladet har også bragt intimmassageannoncerne under coronakrisen, selvom intimmassageklinikkerne var påbudt at holde lukket. I annoncerne annoncerede massagestederne med, at de havde åbent.

Det forsvarede annoncechef på Ekstra Bladet Søren Holmer over for Journalisten.

”Der er ikke et krav om lukning for annoncering. Det er ikke os, der er blevet påbudt at lukke, det er massageklinikkerne.”

0 Kommentarer

Læs også

Massageklinikker har lukkeforbud – alligevel bringer Ekstra Bladet deres annoncer

Massageklinikker skal holde coronalukket – alligevel bringer Ekstra Bladet deres annoncer

31. MARTS 2020

Ekstra Bladet annoncerer for menneskehandlere og alfonser

25. SEPTEMBER 2012