search

TDC-direktør fik mandat til at købe Berlingske

Bestyrelsen gav mandat til at byde på et køb af Berlingske, siger telegigantens tidligere administrerende direktør Henning Dyremose i dag til Børsen

TDC var før 2006 klar til at byde på Berlingske. Det fortæller tidligere direktør i TDC Henning Dyremose i dag til dagbladet Børsen.

"På et tidspunkt fik jeg mandat af bestyrelsen til at byde på Berlingske Tidende," siger Henning Dyremose til Børsen.

Gjorde du så det?

"Nej."

Henning Dyremose siger, at han afviste at byde på Berlingske, fordi:

"Vi endte med at vurdere, at det ikke var relevant alligevel. Vi ville i virkeligheden blive for meget konkurrent med os selv. Vi skulle helst have indhold fra mange kanaler og ikke bare fra en, vi ejede selv."

Overvejelserne om at købe Berlingske fandt sted før 2006, hvor Henning Dyremose fratrådte som administrerende direktør for at blive bestyrelsesformand. Den post forlod Dyremose i 2008.

Ifølge Henning Dyremose havde TDC fra årtusindeskiftet og nogle år frem "en række" af den slags overvejelser om at købe indholdsleverandører til netforretningen.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen