Om en måned bliver DR2 døgnkanal

DR2 bliver en døgnkanal med løbende nyhedsopdateringer og en helt ny morgen- og eftermiddagsflade. ”Det bliver i højere grad end nu en helstøbt kanal," siger kanalchef Michael Thouber

I stedet for DR HD og nyhedskanalen DR Update lancerer eller relancerer DR tre kanaler i begyndelsen af marts: Det nye DR2 og de to børnekanaler DR Ramasjang og DR Ultra.
I en pressemeddelelse skriver DR, at det nye DR2 bliver en 24 timers samfundskanal med internationalt udsyn og et miks af løbende nyhedsopdateringer, analyser, debat, satire og dokumentarer. Kanalen får en række nye programmer og værter, der giver perspektiv på nyhedsstrømmen.
Blandt nyskabelserne vil seerne på DR2 få løbende nyhedsopdateringer og en helt ny morgen- og eftermiddagsflade.

"DR2 vil fortsat være den begavede kanal med troværdighed, originalitet og fingeren på pulsen. Men det bliver med nye programmer, nye værter og 24 timer i døgnet. Derfor kan man – til forskel fra i dag – både stå op og komme hjem til DR2. Det bliver i højere grad end nu en helstøbt kanal," siger Michael Thouber, der er DR2's eneste kanalchef, efter at Adam Holm for to dage siden valgte at vende tilbage som vært og journalist på kanalen.

Blandt de nye DR2-værter er Niels Krause-Kjær, Martin Krasnik og Frederikke Ingemann, Steffen Gram og Thor Möger.

Ud over DR2 vil man fra den 4. marts også kunne se DR Ramasjang og DR Ultra til henholdsvis de yngste og de store børn.

0 Kommentarer