Magisterbladet sløjfer hver fjerde udgivelse i 2013

Magistrenes fagblad dropper en fjerdedel af udgivelserne på papir og introducerer i stedet magisterbladet.dk næste år. »Det er ikke nogen spareforanstaltning,« siger redaktøren

Magistrenes fagblad dropper en fjerdedel af udgivelserne på papir og introducerer i stedet magisterbladet.dk næste år. »Det er ikke nogen spareforanstaltning,« siger redaktørenI 2013 forsvinder en fjerdedel af Magisterbladets udgivelser, men der bliver ikke skåret i budgettet.

»Det er ikke nogen spareforanstaltning, vi er ved at udvikle en magisterbladet.dk, som kan gå i luften engang til maj eller august næste år,« siger Mogens Tanggaard, redaktør på Magisterbladet, til journalisten.dk.

I 2014 dropper Magisterbladet yderligere en fjerdedel af de nuværende udgivelser, så bladet udkommer 10 gange årligt mod de nuværende 20. Mogens Tanggaard forklarer, at medlemmerne skriver til redaktionen, at de lige så gerne vil læse medlemsbladet online.

»Det er jo den vej, det går, og flere og flere læser sådan. Det er jo ikke noget, vi har opfundet det her, så nu skal det være,« siger Mogens Tanggaard.

Målsætningen er, at medlemmerne skal få mere aktuel oplysning fra fagbladet.

»Vi støder næsten dagligt på ting, hvor vi tænker ”det ville vi godt skrive noget om, der kunne udkomme lige nu”. Så det er et ønske om at være aktuelle og at gå over til nettet,« siger Mogens Tanggaard.

Han forklarer, at selv om omlægningen vil føre til besparelser, vil der ikke blive skåret i personalet.

0 Kommentarer