Ekstra Bladets nye ledelse er på plads

Ekstra Bladet ryster posen efter Geir Terje Ruuds exit i det nye år. Chefredaktionen bliver besat internt, og omstruktureringen er ikke en spareøvelse, siger ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen

Ekstra Bladet ryster posen efter Geir Terje Ruuds exit i det nye år. Chefredaktionen bliver besat internt, og omstruktureringen er ikke en spareøvelse, siger ansvarshavende chefredaktør Poul MadsenDen nye ledelse bliver internt besat og er ikke en del af en sparerunde, siger ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen. Det skriver mediawatch.dk.

Ekstra Bladet har en ny ledelsesstruktur på plads, til når digital chefredaktør Geir Terje Ruud stopper 1. januar.

I det nye år bliver chefredaktionen således: Poul Madsen som ansvarshavende chefredaktør, Karen Bro som chefredaktør og journalistisk chef for web og print og Claus Lunde som administrerende redaktør. Nuværende udviklingsdirektør Søren Svendsen bliver digital redaktør.

Det skriver mediawatch.dk.

"Søren Svendsen bliver digital direktør med ansvar for hele det digitale område. Han var med til at starte Ekstrabladet.dk for 12 år siden, og nu får han det kommercielle ansvar, der har ligget lidt spredt tidligere. Vi samler den del og gør organisationen mere enkel," siger chefredaktør Poul Madsen til mediawatch.dk.

Ekstra Bladet vil desuden snart udpege en række nye redaktører internt.

»Vi har i over et år været i gang med et ambitiøst, internt lederudviklingsprogram og har nu 12 ledere, som er fuldt flyvefærdige. To af dem er så blevet headhuntet til vores nærmeste konkurrent, og det betyder, at andre kan rykke opad,« siger Poul Madsen til mediawatch.dk.

Udtalelsen skal ses i lyset af, at både nyhedschef Simon Stilling og redaktionschef Anders Refnov har sagt op i efteråret for at gå til TV 2.

Poul Madsen siger til mediawatch.dk, at Geir selv har valgt at gå, og at omstruktureringen ikke er en del af en spareøvelse.
 

0 Kommentarer