Kristoffer Dahy Ernst bliver ny chefredaktør på Euroman

Euromans femte chefredaktør på bare syv år vil ære magasinets arv og samtidig sætte en ny standard for et journalistisk livsstilsunivers. Han kommer fra kommunikationsbureauet Friday (rettet kl. 13.00)

1. november sætter en ny chefredaktør sig i spidsen for mandemagasinet Euroman.

Bladets nye redaktør bliver 34-årige Kristoffer Dahy Ernst, der indtil 2014 var webredaktør på euroman.dk, skriver Egmont i en pressemeddelelse.

Kristoffer Dahy Ernst har siden fungeret som journalist, kommentator og selvstændig kommunikationsrådgiver, senest i kommunikationsbureauet Friday. Derudover skriver han fast i Euroman og står også bag den ugentlige nyhedsmail Morgenpost, som Føljeton udgiver.

”Med Kristoffer Dahy Ernst får Euroman en stærk og komplet profil, som er i øjenhøjde med læserne og kender mediets DNA,” udtaler magasindirektør i Egmont Publishing Tina Nikolaisen i pressemeddelelsen.

For folk, som søger den sublime journalistik

Kristoffer Dahy Ernst selv udtaler, at Euroman besidder et kæmpe udviklingspotentiale både på print, digital, lyd og billede.

”Vores opgave i redaktionen bliver at ære arven, samtidig med at vi skal sætte en ny standard for et journalistisk livsstilsunivers, som mænd og kvinder har lyst til at være en del af.”

Han mener, at Euroman er et fællesskab for mennesker, der grundlæggende søger tre ting:

”Den sublime journalistik, inspiration til oplevelser, stil og kultur, og slutteligt og måske mest vigtigt: En kontinuerlig diskussion og undersøgelse af, hvad mandens rolle er i det moderne samfund,” mener Kristoffer Dahy Ernst.

Femte redaktør på syv år

Han tiltræder som redaktør på Euroman den 1. november.

Her afløser han Karl Erik Stougaard, der i august blev annonceret som ny ansvarshavende chefredaktør hos Nordjyske Medier.

Da Karl Erik Stougaard tiltrådte Euroman i 2017, blev han den fjerde chefredaktør på bare fire år. Kristoffer Dahy Ernst bliver dermed bladets femte redaktør siden 2013, hvor Jens Vilstrup stoppede som chefredaktør, fordi han ønskede mere tid til at skrive.

I 2015 sagde chefredaktør Kasper Steenbach op i protest mod Egmonts udlicitering af layout til Vietnam – det såkaldte projekt ”Mod til forandring”.

Og i februar 2017 stoppede Kristoffer Zøllner, fordi han og Egmont ikke var ”det rigtige match”.

Rettet kl. 13.00: I en tidligere version af artiklen havde vi ved en fejl gjort Kristoffer Dahy Ernst et år ældre, end han er. Det var ikke pænt gjort.

 

0 Kommentarer

Læs også

”Der har altid været en kim til oprør i Femina”

Dameblad blev samtykke-aktivister: ”Der har altid været en kim til oprør i Femina”

03. SEPTEMBER 2020

Her er Euromans fjerde chef på fire år

10. APRIL 2017

Vietnam-outsourcing rystede Egmont internt

26. NOVEMBER 2015