DJ’s direktør Linda Garlov stopper

Efter 15 år stopper Linda Garlov som direktør for Dansk Journalistforbund. Hun har fået nyt job som direktør for a-kassen AJKS. Et tab for DJ, udtaler næstformand Tine Johansen

Linda Garlov stopper som direktør for Dansk Journalistforbund. Det har formand Lars Werge netop meddelt på et møde for forbundets medarbejdere.

Linda Garlov har stået i spidsen for DJ i 15 år, men stopper, fordi hun er blevet ansat som direktør for a-kassen AJKS.

Lars Werge, som både er formand for DJ og AJKS, og dermed har været en del af ansættelsesprocessen, siger i en pressemeddelelse:

”Hun var del af et stærkt ansøgerfelt, men der var ingen tvivl om, at a-kassen har behov for netop den erfaring, de kompetencer og de idéer, Linda Garlov bringer med sig.”

Et tab for DJ

Linda Garlov selv understreger, at skiftet til AJKS ikke er et fravalg af DJ, men derimod et tilvalg af a-kassen.

”Jeg glæder mig meget til opgaven i AJKS. A-kassearbejdet har altid stået mig meget nær, og jeg glæder mig til at kunne fokusere mere på det,” udtaler hun i pressemeddelelsen.

Hun tiltræder sin nye stilling i AJKS den 1. marts 2019. Næstformand Tine Johansen ønsker Linda Garlov tillykke med jobbet.

”Men for DJ er det selvfølgelig et stort tab at skulle ’afgive’ vores dygtige og vellidte direktør gennem 15 år. Hun har været med til at udvikle en fagforening i evig vækst og forandring, og hun har været vores stabile administrative chef i en omskiftelig fagpolitisk tid,” udtaler hun.

Stoppede som AJKS-direktør sidste år

Jobbet som direktør for a-kassen AJKS er dog ikke helt fremmed for Linda Garlov. Indtil januar sidste år var hun nemlig både direktør for DJ og AJKS.

Men som et resultat af ændringerne i organisationen efter den såkaldte chikanesag sidste år besluttede DJ’s hovedbestyrelse, at hun fremover kun skulle være direktør for DJ.

Journalisten spurgte i den forbindelse Lars Werge, om Linda Garlov havde haft for meget at gabe over som direktør for både DJ og AJKS. Til det svarede formanden:  

”Der er i hvert fald ting, der indikerer, at direktøren har haft for travlt. Og vi skal sørge for, at man har tid til at løse opgaverne i DJ på ordentlig vis.”

0 Kommentarer