»At blive fyret føles lidt ligesom kærestesorger«

Laura Ragnhofs skrivebord vidner om, at hun siden 1. december har været ledig. Der ligger bl.a. en afskedsgave, som hun fik af en kollega, da hun blev fyret fra Scanpix. Her kan du gå på opdagelse på hendes bord

Hvem: Laura Ragnhof
Hvad: Ledig billedkonsulent, nyligt fyret fra Scanpix
Hvor: I hjemmet på Vesterbro, København

På Laura Ragnhof skrivebord i hjemmet på Vesterbro i København ligger blandt andet psykologen Svend Brinkmanns bog 'Stå Fast'. 

»Der står nogle ting i den, som jeg kan bruge. Om hvordan man hele tiden skal performe og udvikle sig i det her samfund. Lige nu er jeg selv i en fase, hvor jeg ikke udvikler mig, men indvikler mig,« fortæller Laura Ragnhof. 

Bogen fik hun i afskedsgave af en kollega, da hun i efterårets fyringsrunde hos Berlingske Media blev fyret som billedkonsulent fra Scanpix efter 10 år. Siden 1. december har hun været ledig. 

»Første måned holdt jeg fri for første gang i 27 år og kunne ligge og se Netflix til klokken 02. Men det går over,« siger hun. 

På billedet nedenfor kan du føre musen over de interaktive røde felter på Laura Ragnhofs skrivebord og læse mere om de ting, hun omgiver sig med nu, og om hendes tanker om at være ledig. 

 

0 Kommentarer