Aller-rejsebureau klar til fyringer for at undgå rejsesladder

Nyhavn Rejser strammer reglerne, så medarbejdere vil blive fyret, hvis de tipper Se og Hør eller andre om fx kendissers ferierejser. Det fortæller adm. direktør Henrik Fuglsang til Journalisten

Det nu Aller-ejede rejsebureau Nyhavn Rejser indfører vandtætte skotter over for den nye ejers blade og magasiner.

Sladderblade som Se og Hør skal altså ikke forvente, at medarbejderne hos rejsebureaet ringer, når de danske kendisser køber dyre ferier.

»Vi vil under ingen omstændigheder tippe bladene. Det vil være etisk forkert i forhold til vores kunder og forbudt i forhold til den gældende lovgivning,« siger adm. direktør i Nyhavn Rejser Henrik Fuglsang til Journalisten.

Se og Hør har tidligere inviteret sig selv med, når danske kendisser har pakket ferietasken. Blandt andet har bladet taget billeder af rapperen L.O.C. og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller på deres bryllupsrejse

»Det står allerede i ansættelseskontrakterne, at de ansatte ikke må fortælle om vores kunder. For at slippe for tvivlssituationer har vi udvidet klausulen, så det nu er fyringsgrund, hvis man fortæller til pressen og andre interesserede, hvem der rejser med os,« forklarer Henrik Fuglsang til Journalisten.

0 Kommentarer