Mand forsøgte at bryde ind på Radio24syv med en hammer

I formiddags forsøgte en mand at bryde ind på Radio24syv med en hammer. ”Det er en mand, der i en længere periode har stalket nogen af vores værter,” siger Jørgen Ramskov. Manden er anholdt, og medarbejderne har det efter omstændighederne godt (Opdateret klokken 13:07)

I formiddags omkring klokken 9:30 forsøgte en mand at bryde ind hos Radio24syv med en hammer. Det fortæller direktør Jørgen Ramskov.

”Det er en mand, der i en længere periode har stalket nogen af vores værter. Her til morgen blev han meget sur og ville ind. Da han ikke kunne komme det, slog han løs på facaden med en hammer,” siger Jørgen Ramskov.

Han fortæller, at manden løb fra stedet og smed hammeren, men at han er blevet anholdt nu. Han fortæller ligeledes, at medarbejderne på radioen er okay.

”Medarbejderne er okay. Det er selvfølgelig træls og skræmmende, men vi havde ingen indikationer på, at han ville gøre nogen noget,” siger han.

Manden, som Jørgen Ramskov beskriver som ”en stakkel”, vil blive anmeldt til politiet for stalking. Indtil videre er der sat en ekstra vagt på radioen i dag, og så vil radioen senere vurdere, hvad der videre skal ske.

”Vi ved ikke, hvorfor det eskalerede i dag. Det er en træls situation, men så er dramaet heller ikke større,” siger han.

Københavns Politi bekræfter, at der i morges var en mand, der slog på Radio24syvs facade. De oplyser ligeledes, at manden er identificeret, men endnu ikke anholdt, og at der foreligger en anmeldelse af hændelsen.

Opdateret klokken 13:07 med en kommentar fra Københavns Politi.

1 Kommentar

Lars Qvick
30. SEPTEMBER 2019
Endnu en mand, der er faldet for Kirsten Birgit

Læs også

Hun købte kaninen, der blev slagtet i radioen

05. NOVEMBER 2015

Hun købte kaninen, der blev slagtet i radioen

05. NOVEMBER 2015