DSBs tidligere kommunikationschef kendte ikke Waterfront-aftale

»Jeg er rystet over, hvad der tilsyneladende er foregået bag min ryg,« fortæller tidligere kommunikationsdirektør Anna Vinding. Hun kendte intet til en aftale med Waterfront

Den tidligere top i DSB Kommunikation i skikkelse af kommunikationsdirektør Anna Vinding og pressechef Claus Dithmer havde ingen anelse om, at DSB tilsyneladende havde lavet en aftale med kommunikationsbureauet Waterfront om at hyre Lars Abild – så DSB slap for hans kritiske artiker.

Det oplyser Anna Vinding og Claus Dithmer over for journalisten.dk

»Jeg er rystet over det, der er kommet frem. Jeg har ikke haft noget kendskab til, at DSB havde et samarbejde med Waterfront af den her karakter. Jeg er ryster over, hvad der tilsyneladende er foregået bag min ryg,« fortæller Anna Vinding, der stoppede som kommunikationsdirektør i november 2010.

Lars Abilds tilknytning til Waterfront varede fra slutningen af 2009 til udgangen af 2011.

Heller ikke tidligere pressechef i DSB Claus Dithmer kender aftalen mellem DSB og Waterfront.

»Jeg kender intet til sagen og har aldrig haft nogen kontakt til Waterfront,« skriver Claus Dithmer i en mail. Han er i dag kommunikationschef i Forbrugerrådet.

Den tidligere kommunikationsansvarlige i DSB Gods Erik Willumsgaard fortalte tidligere i dag, at han omkring år 2000 fik en henvendelse fra Waterfront, fordi journalist Lars Abild havde skrevet en række kritiske artikler om DSB Gods. Tilbuddet fra Waterfront var at stoppede Lars Abild ved at finde smuds på ham. Anna Vinding siger at hun ikke fik nogen henvendelser fra Waterfront af den karakter.

»Det er helt nyt for mig. Jeg har ikke haft nogen kontakt med Waterfront. Jeg tager dybt afstand fra det og vil betegne det som dybt uetisk.«

1 Kommentar

Søren Hansen
2. APRIL 2013
Hvor er det smukt at se
Hvor er det smukt at se hvordan de to tidligere DSB folk vasker hænder. Man får næsten tåre i øjenene og så skal man ikke læse denne artikel:

https://journalisten.dk/ga-ikke-over-sporet-der-kommer-spin

Vi lader Anna Vinding og Claus Dithmer´s udtaelser stå et øjeblik... :-)