Den er god nok: FC Midtjylland-dokumentar med BS i værtsrollen på vej

I en minidokumentar bliver FC Midtjyllands spillere på teambuilding med BS Christiansen fulgt med kamera for at bringe fans tættere på klubben

Er det her satire, lød det på Twitter, da fodboldklubben FC Midtjylland i går aftes lagde en et minut og syv sekunder lang video på det sociale medie.

I videoen ser man både spillere fra FC Midtjylland og den tidligere jægersoldat BS Christiansen. Holdet er ude ved stranden, hvor BS forklarer, at situationen er den, at et skib er gået på grund, fordi det er sejlet ind på for lavt vand.

Der er ikke tale om en øvelse. Det var faktisk en rigtig nødsituationen.

Videoen er i øvrigt heller ikke satire eller reality, selvom en lavtflyvende helikopter, solnedgang over fladt vand og udbrud over “lortesand” måske kan lede tankerne hen i de genrer.

”Vi har teambuilding med BS hvert eneste år. Det er den tur, kommunikationsafdelingen har været med på for at dokumentere forberedelserne til den nye sæson,” siger Mads Hviid Jakobsen, presseansvarlig i FC Midtjylland.

”Vi vil som klub gerne være åbne, og det er det, vi bestræber os på med denne dokumentar. Det er en vigtig del af forberedelserne til den nye sæson, og vi viser vores følgere, hvordan vi optimerer og forbedrer os uden for banen,” forklarer han.

Skal styrke relationen til fans

Det er anden gang, at klubben gør sig i et dokumentarformat. I den første minidokumentar kunne fans følge 20-årige Gustav Isaksens gennembrud i klubben.

I opfølgeren ”Teambuilding med BS: All the Way” påtager BS sig rollen som vært i den 20-30 minutter lange dokumentar, der udkommer i morgen. Her hører man blandt andet en spiller beklage sig over, at han har sovet dårligt på en strand, fordi sand som bekendt kan være træls.

”Vi gør en stor indsats udenfor banen for at styrke relationer og holdånd. Det vil vi gerne give vores fans et indblik i med den her dokumentar,” siger Mads Hviid Jakobsen og tilføjer:

”Det kan også være lidt sjovt eller interessant at se professionelle fodboldspillere i en helt anden arena end vanligt. Man ser elitesportsudøvere i en helt anden arena, og de er meget andet end ”blot” fodboldspillere. Det er for at bringe vores fans tættere på spillerne.”

Minidokumentaren er produceret af FC Midtjyllands egen kommunikationsafdeling, der fulgte med under teambuildingen, og vil blive udgivet på YouTube og klubbens hjemmeside i morgen. Og det er på ingen måde meningen, at det skal ligne satire.

”Men det er helt fair, de har det sådan. Det er ikke første gang, at fans fra andre klubber følger med i, hvad vi laver. Det glæder os, for vi vil gerne lave tv til hele Danmark,” siger Mads Hviid Jakobsen.

0 Kommentarer