Stormen er stilnet af i Nordjyske

Konflikten mellem ledelsen og medarbejderne i Nordjyske Medier er overstået for denne gang. Det mener tillidsrepræsentantens stedfortræder, Merete Horn.

Konflikten mellem ledelsen og medarbejderne i Nordjyske Medier er overstået for denne gang. Det mener tillidsrepræsentantens stedfortræder, Merete Horn.

De seneste 10 dage har været en kaotisk tid for medarbejderne på redaktionerne i Nordjyske Medier. Nu ser krisen mellem ledelsen og medarbejderne dog ud til at være et afsluttet kapitel.

»Foreløbig vil jeg sige, at krisen er overstået for nu. Vi kan ikke få den journalistiske redaktør fyret, men vi har givet ham et mistillidsvotum. Journalisterne har også godtaget ledelsens undskyldning, så umiddelbart kender jeg ikke til flere efterdønninger i forbindelse med konflikten,« siger stedfortræder for tillidsrepræsentanten Merete Horn til Journalisten.dk.

Konflikten begyndte, da tre journalister skrev en søndagsartikel den 5. oktober om en byggegrund på Aalborg Havn, hvor rubrikken ikke var dækkende for ejendomsrapportens konklusioner. To dage efter blev læserne og medarbejderne mødt af et dementi pakket ind som en femspaltet journalistisk artikel. Dementiet medførte en afstemning om arbejdsnedlæggelse og et mistillidsvotum til den journalistiske redaktør. Efterfølgende har medarbejderne modtaget en undskyldning fra ledelsen, og i søndags skrev Nordjyskes chefredaktør en leder, som mindede om et dementi af dementiet.

Læs også artiklerne: Sindene koger i Nordjyske, Personligt efterspil i Nordjyske og Nordjyske-chefredaktør gyder olie på vandene

0 Kommentarer