Wonderful Copenhagen: Ritzau har intet belæg for sexannoncer

Ritzau skrev i går, at Wonderful Copenhagen bringer prostitutionsannoncer i deres udgivelser. Wonderful Copenhagen dementerer i dag historien, og Ritzau erkender, at det var en fejl.

Ritzau skrev i går, at Wonderful Copenhagen bringer prostitutionsannoncer i deres udgivelser. Wonderful Copenhagen dementerer i dag historien, og Ritzau erkender, at det var en fejl.

Ritzau skrev i går en historie om, at Københavns Kommune har overtalt Wonderful Copenhagen til at fjerne annoncer for sexkøb fra turistbrochurer. I dag dementerer Wonderful Copenhagen historien, skriver Markedsføring.dk, der også bragte den oprindelige historie.

Wonderful Copenhagen skriver, at de forholder sig stærkt kritisk til hele historien, men det er især sætningen: »I kommunen har man længe forsøgt at overbevise Wonderful Copenhagen om at fjerne annoncerne,« der får Wonderful Copenhagen op af stolen.

Påstanden bliver modbevist, og Ritzau erkender over for Markedsføring.dk, at historien var forkert. Wonderful Copenhagen lægger stor vægt på, at de altid har været imod sexkøb og derfor også annoncer for det.

Du kan læse den oprindelige historie her, og du kan læse berigtigelsen her.

1 Kommentar

Chris Alban Hansen
31. OKTOBER 2009
Re: Wonderful Copenhagen: Ritzau har intet belæg for sexannoncer

Interessant at Markedsføring.dk ikke retter (eller sletter) den oprindelige artikel. Der er end ikke et link til berigtigelsen fra den oprindelige artikel.

Internettet er altså ikke en brug-og-pak-fisk-ind-i-ting som aviserne. Når først nyhederne er udgivet på nettet, vil de kunne findes igen og igen... og igen i år 2050.

Wondeful Copenhagen har dermed fået et uberettiget ar for livet, medmindre - selvfølgelig - at Markedsføring.dk gad at vågne op i den digitale virkelighed, hvor internettet ikke bare er en tryksag, der bliver smidt ud, når den dagen efter er blevet uaktuel.

Tsk, tsk.