search

Infomania

Artikeldatabasen Infomedia scorer millioner på at lade mediekunder og andre søge i journalisters gamle artikler.

Artikeldatabasen Infomedia scorer millioner på at lade mediekunder og andre søge i journalisters gamle artikler. Men søgemaskinen er indrettet, så brugerne også betaler for alt det, de ikke beslutter sig for at klikke på og bruge. Utilfredsheden er så stor, at selv brugerne i ejerkredsen – JP/Politikens Hus og Berlingske Media – protesterer.
 
Journalisten har været på Louisiana og tjekke et par kunstanmeldere fra Berlingske og Weekendavisen. Det viser sig, at to erfarne kunstanmeldere har fremhævet et kunstværk, der slet ikke optræder på museet.
 
Radio24Syv har markedsført sig selv som et idealistisk foretagende, der mest er til for publicismens skyld – penge er der i hvert fald ikke i det for ejerne Berlingske Media og People Group. Journalisten er gået tallene efter, og uden at underdrive kan vi godt skrive, at så dårlig er forretningen nu heller ikke. Langt fra.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen