Ferieramt Jan Kjærgaard stikker til Peter Arnfeldt

Ekstra Bladets journalist Jan Kjærgaard er overbevist om, at skattesagskommissionen kan finde en interessant mail fra Peter Arnfeldt, når kommissionen de næste uger skal færdiggøre undersøgelsen af parternes e-mailtrafik.

Ekstra Bladets journalist Jan Kjærgaard er overbevist om, at skattesagskommissionen kan finde en interessant mail fra Peter Arnfeldt, når kommissionen de næste uger skal færdiggøre undersøgelsen af parternes e-mailtrafik.
I mandags kunne chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen berette i en intern mail, at Jan Kjærgaard er inhabil i forhold til dækning af skattesagen, at han ikke længere skal dække den daglige gang på Christiansborg, og at han i øvrigt er på ferie de næste par uger.

Men trods Jan Kjærgaards ferie, er EB-journalisten stadig aktiv på sin facebookprofil, hvor han beretter:

»Lige nu leder jeg igen-igen-igen-igen efter dén mail, som daværende Venstre-spindoktor Peter Arnfeldt sendte til mig 3., 4. eller 5. juni 2010. I denne mail foreslog Arnfeldt mig, at jeg nu begyndte at se på Stephen Kinnocks skatteforhold – han henviste til min gamle, kritiske artikel fra valgkampen i 2007 om Stephen Kinnock/Helle Thorning.

Jeg så desværre ikke denne mail, før jeg kom hjem fra en fem uger lang ferie i Afrika. BT startede som bekendt sin serie om Kinnocks skatteforhold 23. juni 2010. Altså kort tid efter Arnfeldts mail til mig, som jeg på grund af ferie i Afrika ikke reagerede på(…) Jeg går ud fra, at Peter Arnfeldt nu fremlægger denne mail af egen fri vilje. Ellers går jeg ud fra at politiet/Skattekommisssionen fremskaffer den. Jeg husker desværre ikke om Arnfeldt fremsendte mailen via sin officielle skat.dk-adresse eller sin hemmelige hotmail-com-adresse. «

Efter sidste uges afhøringer af både Peter Arnfeldt og Jan Kjærgaard, går skattesagskommissionen går nu i gang med at færdiggøre en omfattende undersøgelse af e-mails og teleoplysninger i sagen. Næste offentlige møde i kommissionen er den 11. oktober.

Læs om sidste uges afhøringer her

0 Kommentarer