Skattedirektør: Skat skulle svine Thorning til

Skatteministeriet blandede sig i skattesagen for at tilsvine Helle Thorning-Schmidt. Det sagde Erling Andersen, direktør for Skat i København, i dag som vidne for Skattesagskommissionen

Skatteministeriet blandede sig i skattesagen for at tilsvine Helle Thorning-Schmidt. Det sagde Erling Andersen, direktør for Skat i København, i dag som vidne for Skattesagskommissionen»Det handler ikke om at få præciseret en skatteafgørelse, det handler om tilsvining af Thorning,« sagde Erling Andersen, direktør i Skat København, i dag til Skattesagskommissionen.

Det skriver dr.dk.

Udtalelsen kommer i forbindelse med de fire linjer, som departementschef Peter Loft ønskede skulle tilføjes til afgørelsen om Kinnocks skatteforhold. Linjerne skulle bestyrke afgørelsen i kraft af ”den måde, din og din families dagligdag er indrettet på og jeres familiemæssige forhold”.

Erling Andersen var chef for de sagsbehandlere, der konkret skulle tage stilling til Thorning og Kinnocks skatteforhold, og han mener, at ministeriet ønskede de ekstra linjer for at skabe opmærksomhed omkring rygterne om Kinnocks seksuelle præferencer.

»Det kan godt være, at man ikke kan få Kinnock gjort skattepligtig, men man kan i hvert fald sætte Arnfeldt til at kontakte en af de herrer bag mig og sige, at de skal spørge ind til den formulering,« sagde Erling Andersen fra vidneskranken med henvisning til de mange journalister blandt tilhørerne.

»Det vil jeg ikke være med til. At en skatteafgørelse skal bruges til tilsvining af Thorning,« sagde Erling Andersen.

0 Kommentarer