search

Nikolaj Thyssen bliver ny chef for P1

Fra årsskiftet hedder chefen for P1 Nikolaj Thyssen. Han skal derfor ikke længere være leder af nyheder og dr.dk

Nikolaj Thyssen bliver ny chef for P1 fra årsskiftet.

Helt ny bliver han dog ikke i stillingen. Siden Thomas Buch Andersen stoppede som P1-chef for at blive vært på TV 2 NEWS, har Nikolaj Thyssen nemlig vikarieret på posten ved siden af  hans nuværende opgaver som leder af nyheder og dr.dk i DR Medier.

Kultur og identitet er i stadig stigende grad blevet et individuelt valg, og det er derfor vigtigere end nogensinde, at vi har mulighed for at forstå de store forandringer, der former os som individer,” udtaler Nikolaj Thyssen i en pressemeddelelse fra DR.

Her lyder det også fra den kommende P1-chef, at han ikke kan forestille sig en mere ‘privilegeret opgave’ at kaste sig over.

I hans nuværende rolle har han ansvar for nyhederne på tv, radio og digital, herunder også større begivenheder som folketingsvalg og kommunalvalg.

Ifølge pressemeddelelsen fra DR bliver hans opgave på P1 at “fortsætte den gode udvikling samt at flytte P1 med ind i en fremtid, der bliver mere og mere digital, og hvor taleradio aldrig har haft flere muligheder.”

Ifølge Gallups radiometer er P1 den 4. mest lyttede radiokanal blandt danskere over 12 år med en share omkring 8-9 procent.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen