Line Baun Danielsen dropper TV

Tv er blevet skrottet til fordel for kommunikation. Line Baun Danielsen har netop registreret sit nye kommunikationsfirma LBD Kommunikation Aps og siger farvel til TV 2. (Opdateret)

Tv er blevet skrottet til fordel for kommunikation. Line Baun Danielsen har netop registreret sit nye kommunikationsfirma LBD Kommunikation Aps og siger farvel til TV 2. (Opdateret)

Fra ishockeyspiller til studievært til kommunikationschef. Line Baun Danielsen har været vidt omkring i sin karriere. Hun har netop valgt at droppe tv-karrieren og i stedet være chef i sit eget kommunikationsfirma.

"Ja, det er rigtigt, at jeg har lavet mit eget Aps i lighed med en række af mine kolleger i mediebranchen. Det er bedst og mest praktisk på den måde," fortæller Line Baun Danielsen til BILLED-BLADET.

Siden sommerferien er hun blandt andet blevet sat i forbindelse med Skandinavisk Filmkompagni. Nu fortæller hun til Bt.dk, at hun slet ikke er sikker på, at hun nogensinde vender tilbage til tv-branchen.

»Jeg har før været fristet af mange andre muligheder, også uden for tv -skærmen, og nu skal det være,« fortæller Line Baun Danielsen til Bt.dk.

Line Baun Danielsen stopper som vært på TV 2s Go' Morgen Danmark ved årsskiftet.

3 Kommentarer

Lars Fogt
26. DECEMBER 2008
Re: Line Baun Danielsen dropper TV

Så leder du ikke godt nok, her er oplysningerne fra CVR-registeret
Navn Line Baun Danielsen
Adresse Kløckersvej 5, 1
2820 Gentofte
Danmark

2 relationer
Relationer (2)
Opløste firmaer (0)
Direktionsposter  Indtrådt Udtrådt
LBD KOMMUNIKATION ApS. adm. dir 01-09-2008 
Stiftelser  
Stiftelsesdato
LBD KOMMUNIKATION ApS.
01-09-2008 

Michael Valentin
23. DECEMBER 2008
Re: Line Baun Danielsen dropper TV

Ja så blev det dagen hvor Line Baun Danielsen takkede af ....snøft

Jeg har lige prøvet at lege "find Line"

Det er ikke let at finde feks. telefonnummer eller en webadr. på LBN KOMMUNIKATION ApS hverken ved at google eller et simpelt opslag på krak eller cvr.

Nuvel postadressen er naturligvis at finde på krak osv. meen det går naturligvis lidt hurtigere med mail en "Postmand Per" og vi er vel langt inde i "kommunikationsalderen"?

Det er bestemt ikke for at "gå efter manden og ikke (pukken) bolden" men ABSOLUT om at selv en "fagmand" måske burde hente hjælp så der bliver set på projektet fra en anden vinkel, jeg mener at vi fagfolk har det jo tit med at blive "blinde" og overse selv de små ting. 

Har jeg misforstået konceptet i "Kommunikationsbranchen" ?

Erik Staffeldt
3. NOVEMBER 2008
Re: Line Baun Danielsen dropper TV

Journalistens omsorg for Line Baun Danielsens tunge skæbne kunne gerne få denne tilføjelse fra B.T. med:

Jeg har før været fristet af mange andre muligheder, også uden for tv -skærmen, og nu skal det være. Jeg trænger til at være væk. Både fordi det er alt for tidligt at stå op, men også fordi jeg bare trænger til ikke at være på. Jeg trænger til noget fred og ro, og så er det heller ikke sundt at køre i samme spor i for lang tid ad gangen. Jeg er en af dem, der elsker at skifte job med jævne mellemrum," forklarede Line Baun Danielsen til Bt.dk.

Jeg trænger, jeg trænger, jeg trænger til fred og ro, står der guddødemig. Det er vist ikke ligefrem fred og ro, man får som nystartet kommunikationsrådgiver eller hvad det nu er, LBN begiver sig ud i. Vi vel antage, at hun er citeret korrekt.