Kåre Quist skifter til TV-Avisen

Starter som vært på den sene TV Avis og 21 Søndag fra begyndelsen af januar

Starter som vært på den sene TV Avis og 21 Søndag fra begyndelsen af januar

Kåre Quist forlader Kontant og bliver vært på TV Avisen, skriver bt.dk.

Quist starter på den sene TV Avis og 21 Søndag fra begyndelsen af januar. Her skal han være på hold med bl.a. Kim Bildsøe Lassen og Lillian Gjerulf Kretz.

"Jeg har jævnligt været vikar på TV AVISEN de seneste tre år, så jeg har prøvet rollen. Men det er noget helt andet, end det jeg ellers har lavet. Men selv om jeg får et pænt slips på og ikke skal kigge ind ad så mange brevsprækker, kan man godt insistere på at få et svar og tage noget af den folkelighed, der ligger i værtsrollen på Kontant, med til TV AVISEN," siger Kåre Quist til bt.dk.

"Når man har lavet noget i fem-seks år, så skal man måske prøve, hvordan det er at få lidt ondt i maven igen og komme ud af tryghedszonen. Den sikre vej havde jo været at blive," siger Kåre Quist.

Kontant fejrer 10 års jubilæum og 400 sendte programmer den 8. januar. De tidligere værter på programmet Mette Vibe Utzon og Anders Bech deltager i festen. Det er på den dag, Kåre Quist "overdrager stafetten" til sin afløser på programmet, inden han begynder på TV Avisen.

Kåre Quist siger selv, at han endnu ikke ved, hvem der skal overtage rollen som vært på Kontant.

0 Kommentarer