Journalisten lancerer podcast om kommunikation

'Budskab' bliver navnet på den nye podcast, som går i luften næste torsdag og vil udkomme hver uge

Fra næste torsdag udkommer Journalisten med en ugentlig podcast om kommunikation. Podcasten hedder ‘Budskab’ og har Line Ernlund som fast vært.

Hver uge dykker Line Ernlund sammen med to af branchens dygtigste rådgivere ned i ugens store kommunikationssager og ser på, hvordan de blev løst – og hvordan de kunne være løst.

Det kan være alt fra ugens store shitstorm til pressehåndteringen midt i krisekommunikation eller branding og kampagner. Eller det kan være spørgsmål om kommunikationsetik.

Podcasten går bagom de store dagsordener og ser på, hvordan kommunikation kan være med til at påvirke de offentlige samtaler. Den skal give inspiration til dem, der arbejder med kommunikation – og til alle andre, der gerne vil blive klogere på hvilke kommunikationsgreb, som virker hvornår.

Gæsterne har erfaring fra centrale jobs i kommunikationsbranchen, enten i politisk kommunikation eller fra større danske virksomheder eller interesseorganisationer.

Line Ernlund er journalist og rådgiver. Hun er tidligere vært på ‘Presselogen’ og har også erfaring med kommunikation, blandt andet som pressechef i Liberal Alliance.

Du kan finde ‘Budskab’ i din podcast-tjeneste allerede nu – og høre mere i nyeste episode af Q & Co., omtrent 31 minutter inde i udsendelsen.

0 Kommentarer