DR-medarbejdere samarbejder igen med ledelsen

DR's medarbejdere har på et fagligt møde her til formiddag besluttet at genoptage det samarbejde med ledelsen, som i sidste uge blev afbrudt. »Vi vil gerne kvittere for, at ledelsen arbejder seriøst for at finde acceptable løsninger for vores kolleger,« siger tillidsrepræsentant

I sidste uge besluttede medarbejderne i DR Nyheder midlertidigt at afbryde samarbejdet med ledelsen. Det skete i protest mod varslede fyringer på DR Sporten. Inden da havde både medarbejderne på DR Sporten og DR P3 valgt at nedlægge arbejdet.

På et fagligt møde her til formiddag har DJ-medarbejderne i DR Nyheder besluttet at genoptage samarbejdet med ledelsen. Det fortæller tillidsrepræsentant Elle Kindt til Journalisten: 

»Vi vil gerne kvittere for, at ledelsen arbejder seriøst for at finde acceptable løsninger for de af vores kolleger, som uforskyldt er blevet ofre for problemer på deres arbejdsplads,« siger hun. 

Endnu ingen løsning

I sidste uge lød beskeden fra medarbejderne, at de først ville genoptage samarbejdet med ledelsen, når der var fundet en løsning for de to kolleger, der var blevet varslet fyret fra DR Sporten. En løsning kunne være at omplacere de pågældende medarbejdere i DR. 

På trods af, at dette endnu ikke er lykkedes, genoptager medarbejderne samarbejdet.

»Der er endnu ikke fundet løsninger for de medarbejdere, der er blevet varslet fyret. Men vi ved, at der bliver forhandlet konstruktivt, og vi har en forventning om, at der bliver fundet nogle acceptable løsninger,« siger Elle Kindt.  

I en udtalelse fra DR Nyheders medarbejdere fremgår det, at de også forventer, at der kan findes en løsning for de tre kolleger, hvis kontrakter ikke vil blive forlænget.

Du kan læse hele medarbejdernes udtalelse, der altså blev vedtaget i dag mandag, her:

"DJ-medarbejderne i DR Nyheder har på et fagligt møde mandag formiddag besluttet at genoptage samarbejdet med ledelsen indtil videre. Det sker i den klare forventning om, at der findes en acceptabel løsning for de to sindede og tre udløbne TBA’ere på DR Sporten. Medarbejderne vil gerne kvittere for, at der nu forhandles konstruktivt for at finde løsninger."

 

0 Kommentarer