Betalte bloggere på Avisen.dk

Nyhedsavisen har netop hyret de to professionelle politiske bloggere Jarl Cordua og David Troels Garby til at blogge for Avisen.dk.

Nyhedsavisen har netop hyret de to professionelle politiske bloggere Jarl Cordua og David Troels Garby til at blogge for Avisen.dk. Bloggerne er klart politisk profilerede som henholdsvis liberal og socialdemokratisk, og de skal bidrage med klare holdningsudmeldinger og en indsigt, der ifølge Nyhedsavisens chefredaktør David Trads mangler i debatten i dag.

David Trads ser de klare holdningsudmeldinger som en fordel.

»David og Jarl kan komme med noget insider-viden som, hverken den almindelige borger eller journalist har adgang til. De har via deres netværk adgang til al den politiske sladder og kan være med til at løfte sløret for, hvad der sker bag kulissen,« siger David Trads.

Jarl Cordua, er enig i, at der er for meget afsenderfnidder i dansk politik. Ikke fordi holdningerne ikke eksisterer, men fordi en misforstået objektivitetstankegang stadig hersker i dansk politik.

»Jeg tror det er en god ting at tone rent flag og klart melde ud, hvor man kommer fra, når man kommer med et standpunkt. Det kan vi bidrage med,« siger Jarl Cordua.

Det nye initiativ skal ifølge David Trads ikke ses som en erstatning af det mere frie blog-univers, men nærmere som et supplement, hvor man bruger nogle kompetencer som ligger ud over den almene journalistisk.

Jarl Caruda skal skrive i bloggen "Slag fra højre" i det andet blog-ringhjørne, "Slag fra venstre", står David Troels Garby.

0 Kommentarer