Berlingske får svensk ros for valggrafik

Berlingskes valggrafik på nettet kan være Skandinaviens bedste, lyder det rosende fra svensk medieblogger. Læs hvorfor her.

Berlingskes valggrafik på nettet kan være Skandinaviens bedste, lyder det rosende fra svensk medieblogger. Læs hvorfor her.

I valgkampens hede skal der også være tid til ros. Det kommer fra det svenske mediesite Medievärlden.se. Her blogger Mikael Marklund om »det meste fra teknik til æstetik«, som han selv beskriver det.

I et indlæg i fredags er han kritisk over for de svenske mediers dækning af meningsmålinger, fordi resultaterne skifter fra måling til måling.

Men han roser danske Berlingske.dk for sitets valggrafik i forbindelse med den danske valgkamp, Berlingske Barometer.

»Spørgsmålet er, om ikke Berlingske lige nu er de bedste i Skandinavien til at rapportere tal i meningsmålinger på nettet,« skriver Mikael Marklund.

Han mener, Berlingske leverer det bedste overblik.

»På en enkel måde kan den besøgende sammenligne forskellige undersøgelser og sætte dem op imod hinanden. Selvfølgelig vises også mandatfordelingen for hvert resultat. Enkelt og pænt,« lyder det.

Du kan selv prøve kræfter med Berlingske Barometer her.

1 Kommentar

Thomas Hedin
1. SEPTEMBER 2011
Re: Berlingske får svensk ros for valggrafik

Her i Pilestræde er vi skam også vældig tilfredse. Det bør nok understreges, at den svenske blogger mest lader sig imponere over, at barometeret løbende laver et vægtet gennemsnit af de nys offentliggjorte målinger. Denne væsentlige detalje fremgår ikke af artiklen.

Mvh
Thomas