To medie- og kommunikationsfolk på liste over unge talenter

En chefredaktør og en kommunikationschef optræder Jyllands-Postens liste over de 50 største ledertalenter i dansk erhvervsliv.

En chefredaktør og en kommunikationschef optræder Jyllands-Postens liste over de 50 største ledertalenter i dansk erhvervsliv.

En journalist og en kommunikatør indtager to af pladserne på Jyllands-Postens liste over de 50 største ledertalenter i Danmark. Listen er lavet af Dansk Aktie Analyse for JP og viser 50 danske talenter, der vurderes til at kunne besætte de absolutte topposter i dansk erhvervsliv i fremtiden.

På listen finder man to personer under 40 år fra medie- og kommunikationsbranchen.
På en plads som nummer 14 ligger B.T.s nye chefredaktør Anders-Peter Landers, mens presse- og kommunikationschef i TV2/Danmark Anne-Mette Bro Jöhncke er nummer 23.

Casper Rose, professor ved CBS, forklarer hvad der kræves af fremtidens topchefer:
»Der, hvor man skal søge efter de virkelige fremtidens ledere, er i de personer, der er knalddygtige fagligt, men som også har noget ekstra, nemlig karisma, personlighed og evnen til at kommunikere internt og eksternt.«

Derudover er det et krav for overhovedet at blive taget i betragtning som topchef, at man har en solid uddannelsesmæssig baggrund, mener Ole Stiig Pedersen fra rekrutteringsfirmaet Lisberg Wingmanager. I dag har de fleste ledere en akademisk baggrund og oftest også en form for overbygning som f.eks. en MBA eller en HD.

Nummer et på listen er Tue Mantoni, den 37-årige direktør for B&O.

0 Kommentarer