Simon Andersen redaktionschef på BT

B.T. har ansat Simon Andersen redaktionschef. Chefredaktør Suzanne Moll kalder ansættelsesvalget for kontroversielt.

B.T. har ansat Simon Andersen redaktionschef. Chefredaktør Suzanne Moll kalder ansættelsesvalget for kontroversielt.

Simon Andersen var chefredaktør på Nyhedsavisen, da avisen gik konkurs 1. september. Nu er besidder han igen en chefstilling, da B.T. har valgt at ansætte ham som redaktionschef.

»Det er et kontroversielt valg, men vi har haft mange ærlige samtaler med Simon, og jeg ved, at han slet ikke kan vente med at komme i gang igen,« siger Suzanne Moll til B.T.
Ifølge ansvarshavende chefredaktør Peter Brüchmann er Simon Andersen blevet ansat, fordi han tør tage initiativ.

»Simon er god til iscenesættelse, og han er god til at tænke nyheder, og det er vigtigt, at vi kan iscenesætte mediet,« siger Peter Brüchmann.

Inden Simon Andersen blev ansat på B.T., producerede han en freelance-artikel for Journalisten. Læs artiklen: Uha, hvor går det godt!

Læs også interview med Simon Andersen: Jeg vil være ydmyg

4 Kommentarer

René Fredensborg
27. OKTOBER 2008
Re: Simon Andersen redaktionschef på BT

Hykleriet er tilsyneladende grænseløst! David Trads hos Berlingske (som han svinede så meget), Simon Andersen på landets skodavis nr. 1 (som han svinede så meget). Nu mangler vi bare at Morten Lund starter en ny gratisavis i selskab med Morten Nissen Nielsen og Svenn Damm (som han svinede så meget) - med Montgomery som million-investor - så er den fuldfede løgns akse sluttet. Shiat, hvor er den her branche syg...

Chris Hansen
27. OKTOBER 2008
Re: Simon Andersen nyhedschef på BT
Så kan det være, at der kommer lidt mere bid i B.T.
Jørgen Hansen
27. OKTOBER 2008
Re: Simon Andersen nyhedschef på BT
Lidt sjovt, at både David T. og Simon A. ender hos Berlingske Media, som vel er en af de dinosaurer som de uddelte flest tæsk til på Nyhedsavisen.