search

Nyhedsavisens ejer hænger måske på domicil-leje til 2011

Den tidligere ejer af Nyhedsavisen, 365 Media, hænger på en årlig husleje på 2,1 mio. kr. for Nyhedsavisens tidligere domicil på Margretheholmsvej i København frem til 2011. Det afslører en såkaldt salgsopstilling, som kan læses på tvangsauktioner.dk.(Opdateret).

Den tidligere ejer af Nyhedsavisen, 365 Media, hænger på en årlig husleje på 2,1 mio. kr. for Nyhedsavisens tidligere domicil på Margretheholmsvej i København frem til 2011. Det afslører en såkaldt salgsopstilling, som kan læses på tvangsauktioner.dk.
(Opdateret).

Et andet sted i salgsopstillingen står dog samtidig, at lejemålet på det tidligere Nyhedsavisen domicil er ophævet på grund af betalingsmisligholdelse.

"Fra lejers side kan lejermålet tidligst opsiges med forudgående kontraktmæssig varsel til ophør den 01.05.2011," står det skrevet i lejekontrakten mellem Anpartsselskabet af 1. januar 2000 og 365 Media Scandinavia.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen