Ombudsmand går ikke ind i sag om DAB og Radio24syv

Folketingets Ombudsmand kommer ikke til at gå ind i sagen om DAB-udbuddet, som Radio Loud vandt, skriver Ombudsmanden på sin hjemmeside

De, der havde håbet på, at Folketingets Ombudsmand ville gå ind i sagen om DAB-udbuddet og Radio24syv, må sidde skuffet tilbage. Det bliver der nemlig ikke noget af, skriver Ombudsmanden på sin hjemmeside. 

”Ombudsmanden har efter en samlet vurdering besluttet ikke på det foreliggende grundlag at gå ind i sagen,” står der i en pressemeddelelse på hjemmesiden.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at Ombudsmanden ikke selv mener, at de har forudsætninger til at vurdere, hvilke ansøgere der er bedst egnet til at lave public service-radio.

”Resultatet af dette udbud, som jeg forstår, at radiokanalen LOUD vandt klart, afhænger af en vurdering af en række forhold, som Folketingets Ombudsmand ikke har særlig fagkyndig viden om. Det, der er kommet frem, giver mig derfor ikke grundlag for at indlede en undersøgelse,” udtaler fungerende ombudsmand Henrik Bloch Andersen i pressemeddelelsen.

2 Kommentarer

Niels Riis Ebbesen
9. NOVEMBER 2019
Ombudsmanden er udmærket klar over, at lukningen af Radio24syv er en politisk rævekage, og at han vil vil blive angrebet fra alle sider, hvis han blander sig i sagen, så Henrik Bloch Andersen er gået i flyverskjul.
Jimmi Kristensen
8. NOVEMBER 2019
Midlertidig vikar i kulturministeriet og nu også som ombudsmand. Endda en der også gjorde hvad han blev bedt om ag magthaverne under tamilsagen. https://www.altinget.dk/kommunal/artikel/folketinget-har-fundet-en-midlertidig-ombudsmand?fbclid=IwAR3iGfQRCxmmXtHdQSQa5pbMQIfdBOMMuKYAUK_ja6J0e66KCWoDE2tEeoU