Fodboldstjerne snød radioværter: ”Det er radioguld”

”Jeg tænkte, der måske var knas på linjen.” Sådan siger radiovært Andreas Kousholt om øjeblikket, hvor landsholdsspilleren Thomas Delaney tog radioprogrammet 'Danskerbingo' med bukserne nede

”Thomas, er du farveblind?” spørger Andreas Kousholt.

”Ja, det er jeg,” svarer Thomas.

Så uskyldigt starter et interview i radioprogrammet Danskerbingo på P3, hvor ”Thomas” overrasker radioværterne Andreas Kousholt og Mads Gundersen godt og grundigt.

De to værter ville gerne høre, hvordan det var ikke at kunne se forskel på røde og grønne trøjer, fordi en mand ved navn Søren Duedahl Høyer i BT havde fortalt, at han ikke kunne se forskel på Danmark og Mexicos trøjer under landskampen mellem de to hold lørdag den 9. juni.

Men de havde ikke regnet med, hvad der så skete. Det var nemlig landsholdsspilleren Thomas Delaney, der ringede ind for at fortælle, at han også var farveblind og selv havde haft svært ved at se forskel på trøjerne.

”Jeg tænkte med det samme, at det er radioguld,” siger vært Andreas Kousholt om øjeblikket, hvor det går op for ham, at det ikke bare er en amatørfodboldspiller, de snakker med.

”Jeg tænkte, der måske var knas på linjen”

Hverken han eller hans medvært anede, at det var Thomas Delaney, der ringede ind.

”Når produceren har talt med dem, der skal i radioen, får vi at vide, hvad personen hedder. Det er det. Hvis vi ved for meget på forhånd, virker vi uimponerede eller uoprigtige. Formålet er et genskabe den stemning, når man første gang hører en sindssyg anekdote fra en ven,” siger Andreas Kousholt.

Og det, kan man roligt sige, lykkedes ret godt i programmet, mener han.

”Jeg tænkte bare, at det var en hobbyfodboldspiller. Jeg prøver at grave mig frem til, hvad historien egentlig er her. Men da han sagde, at han spillede på det danske landshold, lød det ikke sandsynligt. Jeg tænkte, at der måske var knas på linjen. Jeg var ret paf, før min medvært fangede, at det var Thomas Delaney,” siger han og tilføjer:

”Men jeg synes, det var fuldstændig vidunderligt. Det er en gave, at han vælger at ringe ind til os, mens han står og er på vej til VM. Det bliver jeg ret benovet over,” siger radioværten.

Ros for at åbne op

Andreas Kousholt har kun ros til overs for, at Thomas Delaney ringede ind uopfordret til programmet.

”Det er min indtryk, at folk har det ret sindssygt over, at han laver så nede på jorden et move,” siger han og tilføjer:

”Man har før tænkt om landsholdet, at det er lidt lukket og pressesky. Og så dumper han bare ind på et tidspunkt, hvor landsholdet er totalt højaktuelt. Det er fedt. Folk har spurgt, om han ikke bare er en snu pressestrateg. Men så tænker han dælme hurtigt, for der gik fem minutter, fra vi spurgte efter farveblinde, til han var igennem. Kæmpe cadeau til ham.”

3 Kommentarer

Jesper Bech Pedersen
15. JUNI 2018
Enig Kjeld. Man skulle tro,
Enig Kjeld. Man skulle tro, der var tale om betalt indhold fra P3. Opstyltet artikel med clickbait overskrift.
Kjeld Poulsen Kürstein
15. JUNI 2018
Hvordan snød han? Han ringer
Hvordan snød han? Han ringer ind, siger han hedder Thomas, er farveblind og spiller på landsholdet. Vi får ikke at vide, hvilke af disse oplysninger, der er "snyd". Så hvordan snød han?
Jesper Bech Pedersen
13. JUNI 2018
Jeg er - helt - på røven over
Jeg er - helt - på røven over, hvor vildt det er.