Tommy Kamp vil stævne BT

Tommy Kamp vil hive BT i retten, efter bedrageri-anklagerne mod ham er blevet droppet, Henrik Sass Larsen vil have en undskyldning. BT afviser undskyldning og trækker på skuldrene over stævningen.

Tommy Kamp vil hive BT i retten, efter bedrageri-anklagerne mod ham er blevet droppet, Henrik Sass Larsen vil have en undskyldning. BT afviser undskyldning og trækker på skuldrene over stævningen.  Den socialdemokratiske lokalpolitiker Tommy Kamp har ikke længere bedrageri-anklager hængende over hovedet, nu vil han give BT i retten.

»BT har fuldstændig åbenlyst og mod bedre vidende viderebragt løgne,« siger Tommy Kamp til ekstrabladet.dk.

BT beskrev, hvordan to ejere af café Vanilla i Køge beskyldte Tommy Kamp for bedrageri. Lokalpolitikeren skulle blandt andet have fået gratis middag sammen med Henrik Sass Larsen mod at cafeen fik en tilladelse til udeservering på Køge Torv. De anklager er nu droppet.

Tommy Kamps planer om at stævne BT, skræmmer dog ikke chefredaktør Olav Skaanig Andersen:

»Jeg kan ikke se, at der skulle være noget som helst at komme efter i denne her sag. Vi har dækket den, vi har fortalt, hvad der er foregået, og vi har afdækket et betændt politisk miljø i Køge, « siger Olav Skaaning Andersen til politiken.dk

Efter tiltalen om bedrageri blev droppet mod Tommy Kamp, er partifællen Henrik Sass Larsen også gået i offensiven. Han kalder BTs historier en »en svinsk kampagne«, ligesom han har krævet, at BT giver en officiel undskyldning – både til ham og til Køges borgere. Begge dele har Olav Skaaning Andersen dog pure afvist.

»Køge får selvfølgelig ikke en undskyldning. Vi har intet imod Køge som by, og de borgere, der bor der. Jeg synes, de skal være glade for, at vi har afdækket et til tider råddent politisk miljø i byen. Køge har selv ryddet op,« siger Olav Skaaning Andersen til politiken.dk.

0 Kommentarer