Premierminister Cameron skjulte pinlige mails i aflytningsskandale

Den britiske premierminister, David Cameron, har tilbageholdt private, "pinlige" mails fra efterforskningen af News of the World-skandalen

Den britiske premierminister, David Cameron, har tilbageholdt private, "pinlige" mails fra efterforskningen af News of the World-skandalen

Private mails mellem den britiske premierminister David Cameron og den tidligere, nu sigtede, redaktør for News International, Rebekah Brooks, er blevet tilbeholdt fra Leveson-høringen, afslører avisen The Independent.

Premierminister David Cameron har, efter rådgivning fra sin advokat, besluttet at tilbageholde de private mails, der beskrives som "pinlige", men ikke relevante for efterforskningen.

Blandt de tilbageholdte mails er angiveligt også korrespondance mellem David Cameron og en anden nøgleperson i den britiske aflytningsskandale, Andy Coulson.

Sir Brian Leveson forestår i øjeblikket en høring om skandalen. Det forventes, at Leveson vil offentliggøre en rapport om aflytningsskandalen i næste måned. Leveson-høringen blev ikke informeret om, at den britiske premierminister havde valgt at tilbageholde sin private korrespondance med Brooks og Coulson.

Den tidligere redaktør Rebekah Brooks afventer at komme for retten. Hun nægter sig skyldig, men er tiltalt for at have givet grønt lys til ulovlige aflytninger begået af journalister på den nu lukkede avis News of the World.

0 Kommentarer