Ny britisk tabloid på gaden søndag

Det engelske tabloidmedies død står ikke lige for døren. Rupert Murdoch lancerer søndagsudgave af Englands bedst sælgende avis - The Sun - i denne uge.  

Det engelske tabloidmedies død står ikke lige for døren. Rupert Murdoch lancerer søndagsudgave af Englands bedst sælgende avis – The Sun – i denne uge.  På søndag lancerer mediemogulen Rupert Murdoch en søndagsudgave af den legendariske tabloidavis The Sun.

»Dette er vores øjeblik. Jeg er sikker på, at vi alle sammen vil benytte lejligheden til at levere en fantastisk ny begyndelse for The Sun på søndag,« siger administrerende direktør i News International Tom Mockridge ifølge CNN.com.

The Sun on Sunday erstatter det nu hedengangne tabloidflagskib News of the World, der blev lukket i juli 2011 som følge af en omfattende skandale med aflytning, hacking og korruption.

»Dette er et virkelig historisk øjeblik i avisens udgivelse, og jeg er stolt af at være en del af det. The Suns fremtid kan nu omformes som en unik syv-dages proposition i både print og digitalt,« siger The Sun-redaktør Dominic Mohan.

Som led i politiets undersøgelse af News of the World-skandalen blev fem journalister på The Sun anholdt den 11. februar. Anholdelserne bundede i beskyldninger om bestikkelse af politi og embedsmænd. Desuden blev blandt andet en politibetjent og en medarbejder i Forsvarsministeriet også tilbageholdt.

0 Kommentarer