Nej, New York Times er ikke til salg

Den amerikanske bølge af avisudsalg rammer ikke New York Times, forsikrer bestyrelsesformanden i en mail til avisens ansatte. Ejerfamilien har ingen planer om at sælge

I en email underskrevet "Arthur og Michael" forsikrer New York Times' bestyrelsesformand, Arthur Sulzberger Jr., og næstformand, Michael Goldman, medarbejderne om, at "New York Times er ikke til salg".

Mailen blev sendt til alle medarbejdere efter det overraskende salg af Washington Post til internet-iværksætteren Jeff Bezos.

Nyhedssitet Gawker har en kopi af mailen til medarbejderne.

"Vi blev alle overrasket mandag eftermiddag med meddelelsen om Graham-familiens beslutning om at sælge Washington Post. Overrasket er ikke engang dækkende; vi blev chokerede," skriver Arthur Sulzberger Jr. og Michael Goldman.

"Vi har talt med Don Graham, og han gentager over for os sit ønske om at overlevere Washington Post til en, som han og hans familie mener er bedst klædt på til at hjælpe avisen med at vokse og trives og konkurrere i det globale og digitale marked."

"Der har været megen spekulation og forståeligt nok bekymring for, hvad dette kan betyde for os. Vil vores familie forsøge at sælge Times? Svaret er nej. Times er ikke til salg, og medlemmerne i Ochs-Sulzberger Trust og resten af familien er forenede i vores forpligtelse til at samarbejde med firmaets bestyrelse, ledelse og medarbejdere for at føre New York Times ind i vores globale og digitale fremtid."

0 Kommentarer