Mat stemning efter Mecoms nej

»Vi har levet alt for længe i et vakuum om, hvad der skal ske,« siger tillidsmanden på Viborg Stifts Folkeblad, efter at Mecom har afvist at sælge til lokale købere

Fredag meddelte Berlingske Media, at ejerne i Mecom har sagt nej til at sælge Midtjyske Medier i Aarhus, Holstebro og Viborg til den pris, som lokale medieledere og investorer har budt. 

Forhandlingerne om Midtjyske Mediers fremtid går dermed ind i en ny fase med forhandlinger med andre mulige købere.

På Viborg Stifts Folkeblad ærgrer tillidsmand Niels-Christian Jönsson sig over udviklingen.

»Der indfandt sig en mat stemning, da vi fik beskeden fredag,« siger han.

Tillidsmand Niels-Christian Jönsson siger, at medarbejderne på avisen er trætte af, at der ikke kommer en afklaring.

»Vi har levet alt for længe i et vakuum om, hvad der skal ske. Samtidig havde vi set frem til muligheden for at skabe noget lokalt. Det er nok det, vi er mest skuffede over,« siger Niels-Christian Jönsson.

På Århus Stiftstidende siger tillidsmand Morten Svith, at man længe har vidst, at salgsprocessen ville blive en langstrakt affære.

»Vi havde ikke forventet, at det blev afklaret på den her side af nytår.«

På Viborg Stifts Folkeblad fortæller Niels-Christian Jönsson, at det nu handler om at koncentrere sig om journalistikken.

»Vi må videre og holde avisen kørende for vores læsere, så vi fortsat fremstår attraktive for eventuelle købere,« siger han.

Berlingske Media skriver i en pressemeddelelse, at flere ”eksterne indikative bud” fortsat ligger på bordet, hvor de ankom lige før sommerferien, og det overvejes fortsat af Mecom, om de er egnede til at gå videre i processen.

0 Kommentarer