Journalisten.dk angrebet af hackere

Journalisten.dk har det seneste døgn været udsat for alvorlige såkaldte DDoS-angreb fra anonyme hackere. Det betyder, at hjemmesiden har været nede i flere timer og stadig er ustabil

Hvis du besøgte Journalisten.dk i går, kan det godt være, du blev mødt af en blank skærm. Vores hjemmeside var desværre nede i flere timer i løbet af tirsdagen. Årsagen er et alvorligt angreb rettet mod Journalisten.dk, som det seneste døgns tid har ramt os i bølger.

Hackerne lykkedes desværre med at lægge Journalisten.dk ned i over to timer i løbet af tirsdag formiddag, og igen både om eftermiddagen og sent i aftes var hjemmesiden i perioder langsom eller nede. Her til morgen har vi igen oplevet afbrydelser.

Der er ifølge vores teknikere tale om et omfattende såkaldt DDoS-angreb. Det betyder kort fortalt, at hackerne sender så mange forespørgsler af sted til hjemmesiden, at den bliver lagt ned eller fungerer meget langsomt. Ofte gør angriberne brug af andre computere, som de hacker og retter mod offeret.

Vores tekniske team arbejder på højtryk, både for at holde hjemmesiden i live og for at styrke den bedre, hvis vi skulle komme under angreb igen.

Det er i øvrigt ikke første gang, anonyme hackere bruger DDoS-angreb imod danske medier. I februar blev både BT og Ekstra Bladet udsat for alvorlige DDoS-angreb.

0 Kommentarer