Jens Gaardbo tilbage som vært på TV 2 News

Efter syv år som selvstændig kommunikationsrådgiver først i Gaardbo COMM og derefter i KasterGaardbo, vender Jens Gaardbo tilbage til journalistikken. Den 1. september tiltræder han en stilling som vært på TV2 News.

Efter syv år som selvstændig kommunikationsrådgiver først i Gaardbo COMM og derefter i KasterGaardbo, vender Jens Gaardbo tilbage til journalistikken. Den 1. september tiltræder han en stilling som vært på TV2 News.

Jens Gaardbo har angiveligt gennem længere tid ønsket at få et større indhold af journalistik i sit arbejde. Og ifølge en pressemeddelelse var det også årsagen til, at han ved årsskiftet gik på halv tid i KasterGaardbo – for at få mere plads til formidlingsopgaver uden for virksomhedens regi af rådgivningsopgaver.

Jens udtræder af KasterGaardbo med udgangen af juni, men vil frem til sin tiltrædelse på TV2 News løse enkelte opgaver i KasterGaardbo regi.

"Det er en stor og vanskelig beslutning at forlade en virksomhed og nogle mennesker, man holder af. KasterGaardbo har et stort potentiale og en god position inden for ledelseskommunikation. Det er jeg stolt af at have været med til at skabe. Men jeg har længe følt, at jeg skulle tilbage til journalistikken. Det ligger i mig, det har aldrig været væk – og nu er der en fantastisk god mulighed for mig", siger Jens Gaardbo.

De to øvrige partnere i KasterGaardbo, Søren Kaster og Stine Grønkjær, fortsætter KasterGaardbo som hidtil.

"Jens har taget en beslutning, som har været undervejs i nogen tid. Han skal tilbage til journalistikken, og vi fortsætter med at udvikle KasterGaardbo ad det spor, vi har lagt. Relationen mellem os er mangeårig og bygget på venskab og respekt. Den relation vil fortsætte på det personlige plan i fremtiden. Vi kommer til at savne Jens, fordi han er et sjovt og højt begavet menneske, men vi vil ligesom alle andre danskere glæde os til at se Mr. News tilbage på skærmen", siger Stine Grønkjær, adm. dir. i KasterGaardbo.

KasterGaardbo blev stiftet i begyndelsen af 2008 som en fusion af Søren Kasters og Jens Gaardbos respektive virksomheder.

KasterGaardbo vil også i fremtiden være leverandør af kommunikationsløsninger, som sætter dagsordenen ude på markedet og internt i virksomhederne.

1 Kommentar

Helge Kristensen
17. APRIL 2012
Rart at se dig igen

Hej Jens,

Rart at se dig tilbage. Håber alt vel ombord.

 

Med de venligste hilsner

Helge Kristensen

Saven A6,1-1

2630 Taastrup

Tlf 5035 3365