BT ansætter ny graverchef og Berlingske får ny sportsredaktør

Berlingske Media har netop offentliggjort navnene på to nye chefer. Thomas Nørmark Krog bliver BT's nye graverchef, og Benjamin Munk Lund er ny mand på posten som redaktionschef på Sporten i Berlingske Media og sportsredaktør på Berlingske og b.dk. Olav Skaaning Andersen: »Vi satser på at lave mere dagsordensættende journalistik« (Opdateret 13.30)

Thomas Nørmark Krog kan 1. oktober sætte sig til rette som ny chef for BT's gravende redaktion. Samme dag tiltræder Benjamin Munk Lund posten som reaktionschef på sporten i Berlingske Media og sportsredaktør på Berlingske og b.dk efter Flemming Fjeldgaard.
Flemming Fjeldgaard skifter i samme forbindelse til chefredaktør på BT.

»Thomas kender til vores måde at arbejde på og har været en stor del af flere af BT's afsløringer. Han har været en væsentlig del af den dagsorden, som vi har sat på BT, hvor vi satser på at lave mere dagsordensættende journalistik. Det er Thomas perfekt til, så det er helt naturligt, at han nu tager over,« siger BT's chefredaktør, Olav Skaaning Andersen, om den nye graverchef.

Han forklarer, at BT de seneste år har sat dagsordenen med flere sager. Her kan blandt andet nævnes Se og Hør-sagen, afsløringer af SKATs metoder og Peter Aalbæks bilagssag. Det er en kurs, som BT fortsat skal styrke, forklarer Olav Skaaning Andersen.

Thomas Nørmark Krog har været ansat i BT siden 2009 og afløser Simon Andersen. Thomas Nørmark Krog har tidligere været nomineret til FUJ-prisen for flere af sine graverprojekter.

Sport fortsat vigtigt for BT

Omrokeringerne på sportsredaktørposten kommer ikke til at betyde ændringer i BT's sportsjournalistik. Benjamin Munk Lund skal være med til at udvikle sportsdækningen, siger Olav Skaaning Andersen:

»Vores sportsjournalistik er stadig meget central og meget vigtig for os på BT. At vi har fået nye folk på posterne signalerer, at vi styrker BT's sportsdækning. Det er ikke en ny kurs, men det er en udvikling af den kurs, som vi allerede har i forhold til at vægte sport højt.«

Benjamin Munk Lund har arbejdet med sportsjournalistik, siden han blev uddannet i 2005. De seneste fire år har han siddet som nyhedschef for den fælles sportsredaktion i Berlingske Media. Han overtager posten som sportsredaktør på Berlingske og b.dk. Jacob Stahelin er fortsat sportsredaktør på BT.

Opdateret 13.30 med præcision af Benjamin Munk Lunds titler som sportsredaktør på Berlingske og b.dk og redaktionschef for sporten i Berlingske Media, samt tilføjelse af, at Jacob Stahelin fortsat er sportsredaktør på BT.

0 Kommentarer