ALT for damerne får ny chefredaktør

Redaktionschef Rikke Dal Støttrup overtager posten som chefredaktør fra Tina Nikolaisen

Efter syv år som chefredaktør for ALT for damerne overlader Tina Nikolaisen nu ansvaret til Rikke Dal Støttrup, der har været redaktionschef på bladet siden 2016.
”Det er naturligt for mig at udnævne Rikke, som de seneste fire år har bevist sig som en kreativ og kompetent redaktionschef og en stærk sparringspartner,” siger Tina Nikolaisen i en pressemeddelelse.

Tina Nikolaisen fortsætter som magasindirektør i Egmont og er netop blevet en del af en ny dansk-svensk magasinledelse.

Rikke Dal Støttrup har en fortid som bl.a. redaktør på TV2/Nyhederne og redaktionschef på ’Go’aften Danmark’. Sammen med resten af redaktionen har hun relanceret det 74 år gamle blad med en mere aktivistisk linje og med markante kvinder på forsiden.

Rikke Dal Støttrup siger, at det er en stor ære at blive chefredaktør for ALT for damerne, som har spillet en rolle for hende i hele hendes voksne liv.
”Og det er en daglig æressag at være i øjenhøjde med danske kvinder, så bladet fortsat bibringer værdi i en hverdag, hvor mobiltelefonen i forvejen giver os adgang til mere adspredelse og underholdning, end vi overhovedet kan nå at forbruge,” forklarer Rikke Dal Støttrup.

Tina Nikolaisen fortsætter som chef for den danske magasin-portefølje, som bl.a. består af Euroman, Eurowoman, RUM, Gastro og Vores Børn og har overtaget posten som bestyrelsesformand i det delvist Egmont-ejede modelbureau Unique Models.

0 Kommentarer